ولادیمير پوتين، رئيسجمهور روسيه امروز چهارشنبه، 19 تيرماه، طی پيامی به مسلمانان این کشور حلول ماه مبارك رمضان را تبريك گفت.
گروه سیاسی: ولادیمير پوتين، رئيسجمهور روسيه امروز چهارشنبه، 19 تيرماه، طی پيامی به مسلمانان این کشور حلول ماه مبارك رمضان را تبريك گفت.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اروپا، دفتر رياست جمهوری روسيه با اعلام اين خبر افزود، ولادمير پوتين در اين پيام خود همچنين با اشاره به اهميت ماه مبارك رمضان در دين اسلام تصريح كرد، سنت مقدس روزهداری برای تمام امت ريشههای عميق تاريخی دارد و به دلسوزی، شكيبايی و انجام بيشتر اعمال خير و كمك به ديگران فرا ميخواند.
وی در ادامه اظهار داشت، روسيه به مسلمانانی كه در زمينه تقويت دفاع روسيه، استقلال و حاكميت آن، حفظ صلح و آرامش در جامعه چند فرهنگی این كشور سهم ارزشمندی دارند، مفتخر است.
ولادمير پوتين در بخش ديگری از پيام خود با ابراز اميدواری به ادامه مشاركت مسلمانان روسيه در رشد و توسعه جامعه اين كشور برای آنها آرزوی سعادت و موفقيت كرده است.