کد خبر: 1259122
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

ماه رمضان معياری ارزشمند برای تعيين ميزان معرفت حقيقی انسان‌هاست

امام جمعه آستانه با بيان اينكه روزه آزمايشی برای سنجش ميزان اخلاص بندگان خداست، گفت ماه رمضان معياری ارزشمند برای تعيين ميزان معرفت حقيقی انسان‌ها نسبت به خدای متعال بوده و در اين ماه شريف ايمان انسان‌ها محك زده می‌شود.


گروه اجتماعی: امام جمعه آستانه با بيان اينكه روزه آزمايشی برای سنجش ميزان اخلاص بندگان خداست، گفت: ماه رمضان معياری ارزشمند برای تعيين ميزان معرفت حقيقی انسان‌ها نسبت به خدای متعال بوده و در اين ماه شريف ايمان انسان‌ها محك زده می‌شود.








حجت‌الاسلام عسگری، امام جمعه آستانه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه مركزی در رابطه با راهكارهای احيای ماه رمضان، گفت: خداوند در قرآن كريم می‌‌فرمايد؛ روزه واجب شد تا انسان‌ها به تقوای الهی دست يابند.


وی اظهار كرد: اگر به سبب روزه‌داری انسان به تقوای الهی برسد آثارو بركات فراوانی شامل آمرزش گناهان، دوری از آتش جهنم و تبديل سيئات به حسنات را برای او به‌دنبال دارد.


حجت‌الاسلام عسگری با بيان اينكه روزه آزمايشی برای سنجش ميزان اخلاص بندگان خداست، اظهار كرد: ماه رمضان معياری ارزشمند برای تعيين ميزان معرفت حقيقی انسان‌ها نسبت به خدای متعال بوده و در اين ماه شريف ايمان انسان‌ها محك زده می‌شود.


وی با بيان اينكه بهره‌مندی كامل از فضائل و بركات ماه رمضان در گرو روزه‌داری حقيقی است، تصريح‌ كرد: روزه‌دار واقعی كسی است كه علاوه بر امساك از خوردن و آشاميدن تمامي اعضا و جوارح او نيز روزه‌دار باشند.


حجت الاسلام عسگری ادامه داد: حضرت محمد(ص) در وصف ماه رمضان فرمود؛ ماهی است كه در آن شما را به ميهمانی خدا خوانده‌اند و از كسانی قرار داده شده‌ايد كه از كرامت خدا بهره می‌برند، نفس‌های شما در آن تسبيح و خوابتان عبادت است و كارهای شما در آن مورد قبول و دعا‌هايتان مستجاب است.


وی با اشاره به اينكه ماه رمضان آثار مادی و معنوی بيشماری را نصيب روزه‌داران می‌كند و سلامتی جسم و تندرستی از مهم‌ترين بركات مادی اين ماه مبارك است، اظهار كرد: مسلمانان بايد با دل‌های پاك و نيت‌های خالص از خدا بخواهند كه در اين ماه توفيق روزه‌داری و قرائت قرآن را نصيب آن‌ها كند.


امام جمعه آستانه در پايان، قرائت روزانه قرآن و تدبر در آيات آن را بهترين راهكار برای بهره‌مندی بيشتر از فيوضات اين ماه دانست و خاطرنشان كرد: از نتايج سودمند روزه‌داری ترك رذائل اخلاقی است كه اين امر به بركت قرائت قرآن مضاعف می‌شود.

captcha