محفل انس با قرآن با قرائت عبدالرسول غريب نواز در جمع روزهداران در روستای معدنوييه شهرستان حاجی آباد برگزار شد.
گروه فعاليتهای قرآنی: محفل انس با قرآن با قرائت عبدالرسول غريب نواز در جمع روزهداران در روستای معدنوييه شهرستان حاجی آباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حميدرضا خراسانی پور، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی حاجی آباد شب گذشته 25تيرماه در حاشيه اين مراسم گفت: ما به عنوان مسلمان معتقديم قرآن شفابخش دل و جان انسانهاست و نقش به سزايی در اصلاح رفتار، گفتار و كردار دارد.
وی در ادامه بيان كرد: برگزاری محافل انس با قرآن هم زمان با ماه مبارك رمضان در اين شهرستان مايه دلگرمی و نشاط عرفانی بوده و حاصل آن حفظ ارزشهای اسلامی، رشد و تعالی معنوی و بهرهمندی از ماه مبارك رمضان است.
محفل انس با قرآن روستای معدنوييه شهرستان حاجی آباد با مشاركت اداره ارشاد و كانون فرهنگی-هنری سيدالشهدا اين روستا برگزار شد.