کد خبر: 1260421
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

تظاهرات و اعتصاب در كشمير هند در اعتراض به توهين مرزبانان به قرآن‌

شهروندان مسلمان كشمير هند در اعتراض به توهين مرزبانان به كلام‌الله مجيد و نيز كشتار تظاهرات‌كنندگان توسط پليس، ديروز، 28 تيرماه، اعتصاب كردند.


گروه بين‌الملل: شهروندان مسلمان كشمير هند در اعتراض به توهين مرزبانان به كلام‌الله مجيد و نيز كشتار تظاهرات‌كنندگان توسط پليس، ديروز، 28 تيرماه، اعتصاب كردند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «rfi»، مدارس، ادارات دولتی و بانك‌های شهرهای مختلف كشمير هند ديروز به دليل وجود تدابير شديد امنيتی و نيز اعتصاب شهروندان مسلمان در اعتراض به توهين نيروهای مرزی به كلام‌الله مجيد، تعطيل بود.


تظاهرات مردم مسلمان شهر «سرينگر» در كشمير نيز ديروز با حمله نيروهای امنيتی به تظاهرات‌كنندگان به خشونت كشيده شد و پليس برای متفرق كردن جمعيت از گاز اشك‌آور و گلوله‌های پلاستيكی استفاده كرد.


همچنين نيروهای امنيتی رهبران مسلمان كشمير هند را تحت‌نظر گرفته و آنان را در حصر خانگی نگاه داشته است تا مانع حضور آنان در تظاهرات‌ها شود.


پليس هند، پنج‌شنبه، به سمت مردمی كه در اعتراض به توهين نيروهای مرزی به كلام الهی در شهر«گول» در منطقه «رمبان» به خيابان آمده بودند، آتش گشود كه طی آن دست‌كم چهار معترض مسلمان كشته و پنجاه نفر زخمی شدند.


شهروندان مسلمان شهر «گول» نيروهای مرزی هند را به ورود به يك مدرسه قرآنی برای بازرسی و ضرب‌وشتم سرايدار و توهين آنان به كلام‌الله مجيد متهم می‌كنند و خواستار رسيدگی دولت هند به اين مسئله هستند.

captcha