حجتالاسلام كافی واعظی متدين و خطيبی غيور و در امور دينی، جدّی و بسيار مبارز و مجاهد و در مقابل انحرافات و منكرات و برخورد با تبليغات مسموم دشمنان دين، مقاوم و محكم بود.
گروه سياسی: حجتالاسلام كافی واعظی متدين و خطيبی غيور و در امور دينی، جدّی و بسيار مبارز و مجاهد و در مقابل انحرافات و منكرات و برخورد با تبليغات مسموم دشمنان دين، مقاوم و محكم بود.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، به نقل از پايگاه اطلاعرسانی مركز اسناد انقلاب اسلامی، حجتالاسلام والمسلمين حاج شيخ احمد كافی يزدی در روز جمعه اول خردادماه 1315 برابر با اول ربيعالاول 1355 هجری قمری در شهر مقدس مشهد به دنيا آمد.
وی پس از پايان دروس مقدمات و ادبيات عرب، به دليل شوق و علاقه شديد به منبر، به وعظ و ارشاد مردم پرداخت. شيخ احمد كافی در حالی كه بيش از پانزده سال از عمرش نمیگذشت، در شبهای جمعه برای صدها نفر از زائران امام رضا(ع) با شور و حال خاصی دعای كميل میخواند و فضايی معنوی ايجاد میكرد.
وی در شانزده سالگی برای تكميل تحصيلات علوم اسلامی به نجف اشرف عزيمت كرد و از محضر آيتاللَّه خويی و آيتاللَّه سيد اسداللَّه مدنی و... استفاده برد. از آن پس برای تبليغ به اكثر نقاط ايران مسافرت كرد و در همه جا مورد استقبال مردم قرار گرفت.
حجتالاسلام كافی سرانجام در تهران رحل اقامت افكند و به خدمات دينی و انجام وظايف مذهبی همت گماشت. وی، واعظی متدين و خطيبی غيور و در امور دينی، جدّی و بسيار مبارز و مجاهد و در مقابل انحرافات و منكرات و برخورد با تبليغات مسموم دشمنان دين، مقاوم و محكم بود.
اين خطيب بزرگ، از به ميدان آمدن و مبارزه كردن با بیدينان هراسی نداشت و تقيه نمیكرد. وی در سفرهای متعددی كه به مكه و مدينه داشت، بارها، سخنان مهمی ايراد كرده و از حريم ولايت آل محمد، به ويژه امام علی(ع)، در مقابل خفّاشان حقيقتگريز وهابی، دفاع نموده است.
در حالی كه بردن نام حضرت امام خمينی(ره)، در دوران حكومت رژيم پهلوی جرم محسوب میشد، حجتالاسلام كافی در مجامع عمومی از حضرت امام به بزرگی و عظمت ياد میكرد. سرانجام اين محبِّ اهل بيت(ع) چند ماه قبل از پيروزی انقلاب اسلامی در سی تيرماه 1357 در 42 سالگی در سانحهای مشكوك دار فانی را وداع گفت و به ديدار معبود شتافت.