کد خبر: 1261863
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱

برگزاری مسابقه حفظ قرآن در مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين

مسابقه حفظ قرآن به مناسبت سالروز ميلاد امام حسن مجتبی(ع) در مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه حفظ قرآن به مناسبت سالروز ميلاد امام حسن مجتبی(ع) در مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين برگزار می‌شود.


فاطمه فتحی، مدير مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين مسابقه قرآنی گفت: مسابقه حفظ قرآن، دوم مردادماه سال‌جاری به مناسبت سالروز ميلاد امام حسن مجتبی(ع) در مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای شركت در اين مسابقه بايد موفق به حفظ جزء سی‌ام قرآن شوند.


وی با اشاره به اين كه اين مؤسسه قرآنی اهتمام بسياری در زمينه برگزاری محافل انس با قرآن در مناسبت‌های مختلف دارد، اظهار كرد: از ديگر برنامه‌های اين مراسم معنوی می‌توان به اجرای برنامه سخنرانی، برنامه تواشيح، همخوانی قرآن كريم و سرود اشاره كرد.


فتحی عنوان كرد: همچنين محافل انس با قرآن همه روزه در ايام ماه رمضان در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود و شركت‌كنندگان در اين محافل علاوه بر قرائت آيات قرآن با معانی آيات نيز آشنا می‌شوند.


مدير مؤسسه ام‌ابيها(س) ورامين خاطرنشان كرد: در اين مراسم از قرآن‌آموزان برتر نيز تجلل به عمل می‌آيد و به برترين‌ها در دوره‌های آموزشی اين مؤسسه از سوی اداره تبليغات اسلامی گواهينامه اعطا می‌شود.

captcha