کد خبر: 1261989
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴

جشن‌های ضيافت قرآنی در مجتمع‌های ورزشی قم برگزار می‌شود

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره كل ورزش و جوانان استان قم از برگزاری جشن‌های ضيافت قرآنی در مجتمع‌های ورزشی قم خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و امور جوانان اداره كل ورزش و جوانان استان قم از برگزاری جشن‌های ضيافت قرآنی در مجتمع‌های ورزشی قم خبر داد.


روح‌الله رمضانی، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌كل ورزش و جوانان استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، گفت: معاونت فرهنگی و امور جوانان اين مهم را راهبرد جديدی در زمينه ترويج مسائل فرهنگی و قرآنی در جامعه ورزش و جوانان می‌داند.


وی ادامه داد: در راستای گسترش فعاليت‌های قرآنی در جامعه ورزش و جوانان استان و آشنايی مخاطبان ورزشی بويژه نوجوانان و جوانان ورزشكار با نخبه‌های قرآنی استان، طرح جشن‌های ضيافت قرآنی در مجتمع‌ها و اماكن ورزشی در سال جاری به‌عنوان راهبرد جديد اين معاونت در حال پيگری و اجرا است.


معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌كل ورزش و جوانان استان قم بيان كرد: گسترش فعاليت‌های قرآنی در اماكن ورزشی كه تاكنون مورد غفلت واقع شده و كمتر به آن توجه شده، جزء برنامه‌های اصلی اين معاونت در ماه مبارك رمضان امسال به شمار می‌رود و كاروان‌های قرآنی در باشگاه‌های ورزشی محفل قرآنی برگزار خواهند كرد.


وی در ادامه يادآور شد: به منظور گسترش فعاليت‌های قرآنی در بين باشگاه‌های ورزشی نيز كاروان قرآنی شامل يك قاری قرآن، حافظ قرآن و مجری تشكيل شده كه برنامه‌های متنوع قرآنی را در باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی اجرا می‌كنند.


رمضانی افزود: مديران باشگاه‌های ورزشی و رؤسای هيئت‌های ورزشی می‌توانند درخواست خود مبنی بر برگزاری محافل و ضيافت‌های قرآنی را به اين معاونت ارسال كنند تا برنامه‌ريزی لازم به منظور اجرای محافل قرآنی در باشگاه ورزشی مورد نظر انجام شود.


وی در پايان اظهار کرد: هزينه‌های مربوط به كاروان قرآنی توسط معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره‌كل ورزش و جوانان استان قم تأمين خواهد شد و مديران باشگاه‌ها صرفا با انجام هماهنگی لازم با اين معاونت می‌توانند محفل قرآنی ويژه‌ای در باشگاه خود اجرا كنند.

captcha