عضو شورای شهر مشهد با تأكيد بر اينكه توجه به متن قرآن بايد در اولويت نمايشگاه قرآن قرار بگيرد، گفت نمايشگاه قرآن بايد به سمتی حركت كند كه توجه به متن قرآن بيش از پوسته آن در دستور كار قرار بگيرد.
گروه فعاليتهای قرآنی: عضو شورای شهر مشهد با تأكيد بر اينكه توجه به متن قرآن بايد در اولويت نمايشگاه قرآن قرار بگيرد، گفت: نمايشگاه قرآن بايد به سمتی حركت كند كه توجه به متن قرآن بيش از پوسته آن در دستور كار قرار بگيرد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبخ خراسان رضوی، غلامرضا بصيریپور، رئيس كميسيون فرهنگی ـ اجتماعی شورای اسلامی مشهد، شب گذشته، 4 مردادماه در نشست «نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم خراسان؛ قوتها و ضعفها»، که در حاشيه هشتمين نمايشگاه بين المللی قرآن و عترت مشهد در غرفه اداره كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به برخی نقاط ضعف در هشتمين نمايشگاه بين المللی قرآن و عترت مشهد گفت: برای بررسی نقاط ضعف و قوت و نمره دهی به هشتمين نمايشگاه قرآن و عترت مشهد اول بايد هدف از برگزاری نمايشگاه مشخص و پس از آن نمره دهیم.
بصيری پور با بيان اينكه به پوسته قرآن بيش از متن قرآن در هشتمين نمايشگاه بين المللی قرآن و عترت مشهد توجه شده است، اظهار كرد: ما بايد به اين سمت حركت كنيم كه به متن، كيفيت و اصالتهای قرآن بيش از ظاهر و پوسته آن توجه شود.
وی ادامه داد: برگزاری نمايشگاه قرآن به صورت ساليانه امر بسيار مقدسی است، اما بايد نمايشگاه هدف گذاری شود و بررسی كنيم كه در حال حاضر در نمايشگاه هشتم در چه جايگاهی قرار داريم و تا چه اندازه به متن قرآن توجه شده است؟
عضو شورای اسلامی شهر مشهد همه خادمان قرآنی اعم از حوزه های علميه، اداره فرهنگ وارشاد اسلامی، اداره اوقاف و امور خيريه و تمامی سازمان های كه خودشان را خادم قران می دانند بايد از توجه صرف به پوسته قرآن در مباحثی همچون قرائت، حفظ و ترتيل خارج شده و توجه به متن قران را موردنظر قرار دهند.
بصيری پور ادامه داد: بايد تمام ابزارهايی كه به اشاعه فرهنگ قرآن كمك می كند، جمع آوری شود و در نمايشگاه قرآن و عترت فقط به تعداد غرفه ها نپردازند و بحث كيفيت در اولويت كارها قرار بگيرد.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد پيشنهاد كرد: امسال بياييم به همت نمايشگاه قرآن در 110 مسجد سطح شهر تشكيلات قرآنی راه بيندازيم و سپس نتايج اين اقدام را در نهمين نمايشگاه قرآن بررسی كنيم.
وی در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به فعاليت های خوبی كه در برخی غرفه ها صورت گرفته است، تصريح كرد: به عنوان مثال در يك غرفه آثار بسيار خوبی در زمينه انيميشن و پويانمايی های قرآنی و اسلامی ارائه شده كه اين كار قابل تقدير است.