کد خبر: 1264484
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲

مراسم «شبی با قرآن» در محمديار برگزار می‌شود

رئيس اداره اوقاف و امور خيريه نقده از برگزاری مراسم معنوی و پر فيض شبی با قرآن در اين شهرستان با هدف انس بيشتر مردم با قرآن كريم خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه نقده از برگزاری مراسم معنوی و پر فيض شبی با قرآن در اين شهرستان با هدف انس بيشتر مردم با قرآن كريم خبر داد.


حسين اعتمادی رئيس اداره اوقاف و امور خيريه نقده در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: به‌همت اداره اوقاف و امور خيريه در ايام ماه مبارك رمضان مراسم شبی با قرآن در محمديار برگزار می‌شود.


وی هدف از برگزاری اين مراسم را انس بيشتر مردم با قرآن كريم، اشاعه و ترويج فرهنگ قرآن كريم در بین مردم عنوان كرد و برگزاری كلاس‌های روخوانی و روانخوانی و حفظ قرآن كريم را از ديگر برنامه‌های در حال اجرای اين اداره عنوان كرد و افزود: 350 قرآن‌آموز با رده سنی 6 سال تا 40 سال در اين كلاس‌ها حضور دارند.


رئيس اداره اوقاف و امور خيريه نقده با بيان اينكه در ايام ماه مبارك رمضان مراسم افطاری برای بيش از 250 نفر برگزار می‌شود، خاطرنشان كرد: مراسم غبارروبی بقعه اولياءالله نظام‌آباد جهت آماده شدن برای مرسم احيای شب‌های قدر توسط اعضای هيئت امنا و فعالان قرآنی برگزار می‌شود.

captcha