امام جمعه دهلران با بيان اينكه شبهای قدر زمان بسيار مهم و ارزشمندی برای مغفرت، دعا و نيايش است، گفت ليلة القدر، شب معرفت قلبی مؤمنين به مولايشان امام علی(ع) است.
گروه اجتماعی: امام جمعه دهلران با بيان اينكه شبهای قدر زمان بسيار مهم و ارزشمندی برای مغفرت، دعا و نيايش است، گفت: ليلة القدر، شب معرفت قلبی مؤمنين به مولايشان امام علی(ع) است.
حجتالاسلام سيدمحسن موسوی، امام جمعه دهلران در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، به سالروز شهادت اميرالمؤمنين امام علی(ع) و ليالی با بركت قدر اشاره كرد و گفت: شبهای قدر قلب رمضان و عبادت در اين اوقات برابر هزار ماه است كه بايد از اين لحظات و فرصتها به خوبی استفاده كنيم.
وی به عظمت شخصيت بینظير امام علی(ع) اشاره كرد و گفت: اميرالمؤمنين(ع) پرورش يافته دامان پيامبر(ص) است و رسول اكرم(ص) در مورد ايشان فرمودهاند: «ای علی، تو مانند روح و سر در پيكر من هستی».
امام جمعه دهلران در ادامه افزود: امام علی(ع) امام عدالت است و شهيد راه عدالت نيز شد؛ ولايت و تمسك به اميرالمؤمنين علی(ع) موجب سعادت و نجات بشر است.
حجتالاسلام موسوی با بيان اهميت شب قدر گفت: پيامبر(ص) دهه آخر رمضان در مسجد معتكف میشدند و شبهای نوزدهم، بيست و يكم و بيست و سوم اين ماه را برای عاقبت به خيری اهل بيت و امت اسلامی دعا میكرد.
وی به اهميت دعا و نيايش در اين ايام اشاره و خاطرنشان كرد: دعا و توكل بر خدا، مؤثر دانستن پروردگار در همه امور است كه بايد برای مواظبت و مراقبت، توفيق دعا را طلب كنيم.
امام جمعه دهلران اظهار كرد: شبهای قدر دارای عظمت والايی دارد، شب نزول فرشتگان الهی به زمين است و اين شبها فرصت بسيار مهمی برای بهره گيری از بركاتی كه خداوند متعال در اين ايام به مؤمنين عطا فرموده؛ شبهای قدر زمان بسيار مهم و ارزشمندی برای مغفرت، دعا و نيايش و نيز شب معرفت قلبی مؤمنين به مولايشان امام علی(ع) است.