کد خبر: 1264583
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲
فرماندار خرم‌بيد

برپايی نماز جمعه عاملی جهت اجرای برنامه‌های نظام در رده‌های مختلف است

وجود نماز جمعه و امام جمعه در هر شهر منشأ خير و بركت و روح همدلی و همبستگی را در آن شهر ايجاد می‌كند و عاملی می‌شود برای اجرای برنامه‌های نظام ‌بين همه قوا و مسئولان اجرايی كه در نوع خود بی‌همتاست.


گروه اجتماعی: وجود نماز جمعه و امام جمعه در هر شهر منشأ خير و بركت و روح همدلی و همبستگی را در آن شهر ايجاد می‌كند و عاملی می‌شود برای اجرای برنامه‌های نظام ‌بين همه قوا و مسئولان اجرايی كه در نوع خود بی‌همتاست.


داوود ايوبی، فرماندار خرم‌بيد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با اشاره به فرا‌رسيدن 5 مردادماه سالروز اقامه اولين نماز جمعه تهران گفت: وجود نماز جمعه و امام جمعه در هر شهر منشأ خير و بركت و روح همدلی و همبستگی را در آن شهر ايجاد می‌كند و عاملی می‌شود برای اجرای برنامه‌های نظام ‌بين همه قوا و مسئولان اجرايی كه در نوع خود بی‌همتاست.


وی افزود: شركت هفتگی مردم، مسئولان در صفوف نماز جمعه گويای واقعيت‌های بسياری در نظام اسلامی است كه در يك نگاه سطحی می‌توان به عمق معرفتی آن‌ها پی برد.


رئيس شورای اداری شهرستان خرم‌بيد تصريح كرد: اين كه در هر شهر نماينده‌ای از ولی فقيه به‌صورت مستقيم يا غير‌مستقيم وجود داشته باشد و مردم و مسئولان را راهنمايی و مشاوره كند و كمك كار آن‌ها در مشكلات شود خود به خود زنجيره‌ای ولايی تشكيل می‌دهد كه انتهای آن عشق به رهبر، نظام و مملكت است.


ايوبی اظهار كرد: در شهرستان خرم بيد در دو نقطه شهری قادرآباد و صفاشهر از اوايل پيروزی انقلاب اسلامی نماز جمعه برگزار می‌شود كه ائمه جمعه قبلی و فعلی خدمات بسیاری انجام داده‌اند و همچنان نيز وجود مباركشان به‌عنوان امام جمعه و رئيس شورای فرهنگ عمومی نقشه راه اصلی فعاليت‌های فرهنگی ـ مذهبی را ترسيم می‌كنند.


نائب رئيس شورای فرهنگ عمومی شهرستان خرم‌بيد اظهار كرد: گرچه برگزاری يك هفته ‌ميان نماز جمعه در دو محله قديمی ده‌بيد و خرمی همواره موجب نگرانی می‌باشد ولی اميد است با ساخت مصلای بزرگ و شايسته در قطب اداری كه در وسط دو ناحيه شهری قرار دارد اين نگرانی هميشگی ائمه جمعه و مسئولان و نمازگزاران را برطرف كند.


وی ادامه داد: زمين مورد نياز مصلی تأمين شده ولی نبود اعتبار همراه با بدقولی شركت‌های فعال معدنی شهرستان در گذشته تاكنون مانع از ايجاد مصلی در صفاشهر شده است.

captcha