کد خبر: 1269462
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱

پاسداشت كرامت زن؛ مهم‌ترين ثمره تعيين حد و مرز برای حضور بانوان در جامعه اسلامی

امام جمعه آستانه گفت اهتمام دين اسلام در قائل بودن به حد و مرز برای حضور زنان در اجتماع، جز با هدف پاسداشت كرامت و تأكيد بر حفظ عفت و پاكدامنی او نيست.


گروه اجتماعی: امام جمعه آستانه گفت: اهتمام دين اسلام در قائل بودن به حد و مرز برای حضور زنان در اجتماع، جز با هدف پاسداشت كرامت و تأكيد بر حفظ عفت و پاكدامنی او نيست.








حجت‌الاسلام عسگری، امام جمعه آستانه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: از آنجايی كه مقام و منزلت زن در قرآن كريم بسيار مورد ستايش قرار گرفته است؛ لذا برای حقوق انسانی وی نيز بسيار ارزش قائل شده و در آيات بسياری بر رعايت آن‌ها تأكيد كرده است.


وی با بيان اينكه از جمله حقوق مهم زنان در قرآن كريم بحث حضور آن‌ها در اجتماع و تعيين شرايط برای ميزان حد و حدود اين حضور است، اظهار كرد: بر اساس آيات نورانی كلام وحی حضور زن در اجتماع منعی ندارد، مگر آنكه امری خلاف شرع دين مقدس اسلام را به‌دنبال داشته باشد.


حجت‌الاسلام عسگری اضافه كرد: سخنرانی‌های حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زينب(س) در مقابل معاندان و برای دفاع از ولايت حجت و دليلی محكم بر عدم مخالفت قرآن و اسلام با حضور زنان در اجتماع است.


اسلام نه‌تنها با حضور اجتماعی زنان مخالفت نكرده است؛ بلكه در بسياری از موارد آن را لازم و ضروری دانسته است


وی با اشاره به اينكه اسلام نه‌تنها با حضور اجتماعی زنان مخالفت نكرده است؛ بلكه در بسياری از موارد آن را لازم و ضروری دانسته است، افزود: از نقش ارزنده زنان در حفظ و بقای دين اسلام نبايد غافل بود؛ چراكه در صدر اسلام زنان با حضور در ميدان‌های جنگ و در دوران دفاع مقدس با حضور در جبهه تداوم‌بخش اين دين مقدس بودند.


حجت‌الاسلام عسگری تصريح كرد: اهتمام دين اسلام در قائل بودن به حد و مرز برای حضور زنان در اجتماع، جز با هدف پاسداشت كرامت و تأكيد بر حفظ عفت و پاكدامنی او نيست.


وی در ادامه تصریح كرد: از جمله آسيب‌های موجود در حيطه اشتغال زنان در جوامع اسلامی اين است كه در حوزه امور بانوان تعريف جامعی از بايدها و نبايدهای حضور زنان در اجتماع بر اساس مباحث اخلاقی و دينی ارائه نشده است.


حجت‌الاسلام عسگری ابراز كرد: نفوذ و ورود فرهنگ غرب به جوامع اسلامی نيز از ديگر آسيب‌هايی است كه حضور زنان در اجتماع را مشكلات عديده مواجه و هويت اجتماعی آن‌ها را دگرگون كرده است.


ارائه الگوهای عملی مناسب و مطابق با موازين شرع مقدس اسلام براي بانوان


امام جمعه آستانه در پايان خاطرنشان كرد: ارائه الگوهای عملی مناسب و مطابق با موازين شرع مقدس اسلام راهكاری مناسب برای چگونگی حضور زنان در جامعه اسلامی خواهد بود.

captcha