کد خبر: 1270073
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

برگزاری محافل انس با قرآن در مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر

محافل انس با قرآن در طول ماه رمضان در مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محافل انس با قرآن در طول ماه رمضان در مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر برگزار می‌شود.


حسين قاسمی، مديرمسئول مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: محافل انس با قرآن ويژه بانوان در طول ماه رمضان در مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر برگزار می‌شود.


وی در ادامه بيان كرد: اين محافل نورانی طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده از سوی اين مركز قرآنی هر روز از ساعت 8 تا 9 برگزار می‌شود و در پايان هر جلسه نيز شركت‌كنندگان به قرائت دعا و زيارت می‌پردازند.


قاسمی تصريح كرد: شركت‌كنندگان در اين مراسم بيش از 50 نفر هستند كه در پايان هر جلسه با بيان كردن سؤالات خود در رابطه با قرائت قرآن پاسخ لازم را كارشناس حاضر دريافت می‌كنند.


مديرمسئول مؤسسه نسيم اباعبدالله‌الحسين(ع) اسلامشهر در پايان خاطرنشان كرد: شركت در اين مراسم برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند به مكان اين مؤسسه واقع در اسلامشهر، شهرك محمديه، كوچه 11، پلاك 2 مراجعه كنند.

captcha