کد خبر: 1270709
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
عرفانی

كمك‌های بلاعوض در اختيار مؤسسات قرآنی در حال ساخت قرار بگيرد

مدير مؤسسه ام گل طه لرستان از مسئولان دولتی خواست تا كمك‌های بلاعوض برای ساخت مكان موسسات قرآنی، در اختيار مديران این مؤسسات در حال ساخت كه با مشكل كمبود هزينه مواجه هستند، قرار دهد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير مؤسسه ام گل طه لرستان از مسئولان دولتی خواست تا كمك‌های بلاعوض برای ساخت مكان موسسات قرآنی، در اختيار مديران این مؤسسات در حال ساخت كه با مشكل كمبود هزينه مواجه هستند، قرار دهد.


خديجه عرفانی، مدير موسسه قرآنی ام گل طه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در تشريح فعاليت‌های اين موسسه قرآنی گفت: در حال حاضر كلاس‌های آموزش حفظ، روخوانی، روان‌خوانی، مفاهيم و ترجمه قرآن و همچنين كلاس‌های هنری در رشته‌های تابلوفرش، خياطی و تابلوهای قرآنی در اين موسسه قرآنی در حال برگزاری است.


وی با اشاره به برپايی 8 كلاس آموزش قرآن در اين موسسه قرآنی، اضافه كرد: مفاهيم مقدماتی و تكميلی و ترجمه قرآن از ديگر كلاس‌های آموزشی در اين موسسه قرآنی است و در ايام ماه مبارك رمضان نيز جزءخوانی قرآن در اين موسسه برگزار شد.


عرفانی ادامه داد: مربيان اين موسسه قرآنی در رشته حفظ پارسايی‌كيا، مهد قرآن سپهوند و روخوانی و روان‌خوانی قرآن نيز عرفانی با اين مؤسسه قرآنی همكاری دارند.


وی با اشاره به اينكه موسسه قرآنی ام گل طه شش سال است كه زير نظر اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان فعاليت دارد در بيان مشكلات اين مؤسسه قرآنی گفت: برای احداث ساختمان مؤسسه يك زمين وقفی در اختيار ما قرار گرفته كه علی‌رغم پيگيری‌هايی كه داشته‌ايم هنوز هزينه ساخت كه می‌بايست در اختيار ما قرار بگيرد تاكنون پرداخت نشده است و اين مسئله ما را در ادامه ساخت موسسه با مشكل مواجه كرده است.


وی افزود: از دولت جديد تقاضا می‌شود كمك‌های بلاعوض برای ساخت مكان موسسات قرآنی را در اختيار مديران مؤسسات قرآنی قرار دهد.


عرفانی گفت: در ايام ماه مبارك رمضان موسسه قرآنی ام گل طه اقدام به برپايی غرفه قرآن بخوانيد جايزه بگيريد ويژه كودكان و نوجوانان كرد كه با استقبال خوبی از طرف كودكان و نوجوانان اين منطقه مواجه شد و 150 نفر در اين مسابقه شركت كردند.


وی افزود: از بين مراجعان به غرفه قرآن بخوانيد جايزه بگيريد استعداديابی صورت گرفت و افرادی كه در زمينه حفظ، قرائت، خوشنويسی و نقاشی با استعداد بودن شناسايی و از آنها نام‌نويسی شد.

captcha