کد خبر: 1271018
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
فرماندار خرامه

اقتدار نظام اسلامی مرهون قلم خبرنگاران ثابت قدم در راه انقلاب است

بی‌ترديد بخشی از اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش خستگی‌ناپذير خبرنگارانی است كه با نشر و پردازش ‏صحيح و سريع اطلاعات، همدوش با مديران و مردم در تمام جبهه‌های سخت و نرم از آرمان‌های امام راحل و دستاوردهای انقلاب دفاع كرده و در اين راه ثابت قدم مانده‌اند.


گروه اجتماعی: بی‌ترديد بخشی از اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش خستگی‌ناپذير خبرنگارانی است كه با نشر و پردازش ‏صحيح و سريع اطلاعات، همدوش با مديران و مردم در تمام جبهه‌های سخت و نرم از آرمان‌های امام راحل و دستاوردهای انقلاب دفاع كرده و در اين راه ثابت قدم مانده‌اند.


داريوش دهقان، فرماندار خرامه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، ‌گفت: هفدهم مرداد 1377، يكی از روزهايی كه هيچ‌گاه فراموش نمی‌شود.


وی افزود: در اين روز يكی از اصحاب رسانه به‌دست عوامل گروه طالبان به شهادت رسيد و يك سال بعد در نخستين سالگرد اين رخداد به پاس قدردانی از مقام و حرفه شهيد صارمی، با تصميم شورای فرهنگ عمومی كشور، هفدهم مرداد به نام «روز خبرنگار» نامگذاری و در تقويم شمسی ثبت شد.


فرماندار خرامه اظهار كرد:‌ بی‌ترديد بخشی از اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران مرهون تلاش خستگی‌ناپذير خبرنگارانی است كه با نشر و پردازش ‏صحيح، دقيق و سريع اطلاعات، همدوش با مديران و مردم در تمام جبهه‌های سخت و نرم از آرمان‌های امام خمينی‌(ره) و دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی با رهبری مدبرانه حضرت امام خامنه‌ای دفاع كرده و در اين راه ثابت قدم مانده‌اند.


دهقان تصريح كرد: حقيقتاً امر اطلاع‌رسانی كه بخش مهمی از فرآيند آگاه‌سازی جامعه را شامل می‌شود؛ رسالت خطير روزنامه‌نگاران و خبرنگاران است و قدم نهادن و برداشتن در اين وادی نيز خود رسالتی به مراتب خطيرتر است.


خبرنگاران نقش مهمي در تحقق حماسه‌هاي سياسي و اقتصادي دارند


وی با اشاره به نامگذاری سال به نام حماسه سياسی و اقتصادی، خبرنگاران را يكی از عوامل مهم تحقق اين حماسه‌ها دانست و گفت:‌ خبرنگاران با قلم خود می‌توانند در جامعه موجی ايجاد كنند تا حماسه اقتصادی نيز همانند حماسه سياسی شكل گيرد.


فرماندار خرامه بر ضرورت توجه اصحاب رسانه به نقش خود در فرهنگ‌سازی در جامعه تأكيد كرد و گفت: اين خبرنگاران و رسانه‌ها هستند كه توانايی ايجاد موج در جامعه را جهت ايجاد يك فرهنگ دارند كه نبايد از نقش خود غافل شوند.


دهقان تأكيد كرد: در نظام اسلامی كه همگانی تحت لوای پرچم جمهوری اسلامی ايران فعاليت می‌كنيم، مسلماً تمام اقشار مختلف آن اعم از خبرنگاران نيز به اين همه توجه ويژه داشته باشند.

captcha