کد خبر: 1271229
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹

قاری افغانستانی رتبه نخست مسابقه قرآنی شبكه الكوثر را كسب كرد

رتبه نخست مسابقه قرآنی «ان للمتقين مفازا» كه از سوی شبكه الكوثر در ماه رمضان برگزار شد، به شركت‌كننده افغانستانی تعلق يافت.


گروه بين‌الملل: رتبه نخست مسابقه قرآنی «ان للمتقين مفازا» كه از سوی شبكه الكوثر در ماه رمضان برگزار شد، به شركت‌كننده افغانستانی تعلق يافت.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی شبكه جهانی الكوثر، پس از برگزاری 30 شب مسابقه قرائت قرآن كريم در شبكه الكوثر قاری افغانستانی به مقام اول اين مسابقات دست يافت.


براساس اين گزارش، در اين مسابقه كه در سه مرحله مقدماتی، نيمه‌نهايی و نهايی برگزار شد، 96 قاری از 19 كشور جهان به رقابت پرداختند كه در پايان اين مرحله 25 نفر به مرحله دوم راه يافته و از بين آن‌ها 5 نفر در فينال اين مسابقه قرآنی با هم رقابت كرده و نفرات برتر مشخص شدند.


در شب فينال مسابقه قرآنی «ان للمتقين مفازا» در شبكه الكوثر، كبير قلندرزاده از افغانستان نفر اول و علی شيرزاد از ايران، جواد حسنی از افغانستان، محمد جعفری از ايران و مصطفی الزين ابراهيم از كشور مصر به ترتيب به رتبه‌های دوم تا پنجم دست يافتند.


از نكات بارز ششمين دوره اين مسابقات، حضور پرتعداد و قدرتمند قاريان كشور افغانستان بود كه با 10 نماينده در اين دوره حضور يافتند و از بين آن‌ها دو نفر به مرحله نهايی راه پيدا كردند.


گفتنی است، جايزه نفرات برتر اين مسابقه قرآنی كه شبكه الكوثر در ماه مبارك رمضان امسال ششمين دوره آن را برگزار كرد، به ترتيب از 5000 الی 1000 دلار است.

captcha