کد خبر: 1271259
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۳

راه‌اندازی مركز تربيت‌مربی قرآن در اسلام‌آباد غرب

به همت مؤسسه قرآن و عترت آل‌محمد(ع) اسلام‌آباد غرب، مركز تربيت مربی قرآن در اين شهرستان راه‌اندازی شده است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت مؤسسه قرآن و عترت آل‌محمد(ع) اسلام‌آباد غرب، مركز تربيت مربی قرآن در اين شهرستان راه‌اندازی شده است.


الهه خوشبخت، مديرمسئول مؤسسه قرآن و عترت آل‌محمد(ع) اسلام‌آباد غرب در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با راه‌اندازی اين مركز قرآنی گفت: به همت مؤسسه قرآن و عترت آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب، مركز تربيت مربی قرآن با عنوان مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت زهرا(س) در اين شهرستان راه‌اندازی شده است.


وی اظهار كرد: در استان كرمانشاه تاكنون سه مركز تربيت مربی قرآن راه‌اندازی شده است كه يكی از اين مراكز برای اولين بار با برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش قرآن در اسلام‌آباد غرب واقع شده است.


خوشبخت عنوان كرد: اين مركز قرآنی زير نظر قرارگاه خاتم‌الاوصياء(ص) فعاليت می‌كند و در كنار برگزاری دوره‌های آموزش قرآن، برگزاری محافل انس با قرآن همراه با آموزش تفسير قرآن در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد.


مدير مسئول مؤسسه قرآن و عترت آل‌محمد(ع) اسلام‌آباد غرب خاطرنشان كرد: برگزاری اردوهای فرهنگی و تفريحی نيز از جمله فعاليت‌های اين مؤسسه قرآنی است و قرآن‌آموزان برتر اين مؤسسه به اردوی مشهد اعزام می‌شوند.

captcha