کد خبر: 1271611
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵

اجرای طرح قرآنی «1447» در بهبهان

طرح قرآنی «1447» با محوريت حفظ جزء 29 قرآن در مسجد امام خمينی(ره) بهبهان آغاز شده و در حال اجرا است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح قرآنی «1447» با محوريت حفظ جزء 29 قرآن در مسجد امام خمينی(ره) بهبهان آغاز شده و در حال اجرا است.


امين احمدی، مديرمسئول مؤسسه حضرت وليعصر(عج) بهبهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح قرآنی «1447» با محوريت حفظ جزء 29 قرآن از تيرماه در مسجد امام خمينی(ره) بهبهان آغاز شده و در حال اجرا است.


وی در ادامه اظهار كرد: اين طرح به همت مؤسسه حضرت وليعصر(عج) بهبهان طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده با حضور ثبت نام شدگان برگزار می‌شود.


احمدی تصريح كرد: كلاس‌های اين دوره در ماه رمضان در طول هفته و بعد از ماه رمضان سه جلسه در هفته برگزار می‌شود و فراگيران در اين دوره به حفظ آيات جزء 29 قرآن می‌پردازند.


مديرمسئول مؤسسه حضرت وليعصر(عج) بهبهان در پايان خاطرنشان كرد: آزمون پايانی اين دوره طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده پايان مردادماه جاری برگزار می‌شود و فراگيران با حضور در اين آزمون به محك زدن آموزه‌های خود خواهند پرداخت.

captcha