کد خبر: 1272523
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
منتظری خبر داد

جمع‌آوری بيش از 4 ميليارد ريال فطريه در لرستان

مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) لرستان از جمع‌آوری بيش از چهار ميليارد ريال فطريه در استان خبر داد.


گروه اجتماعی: مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) لرستان از جمع‌آوری بيش از چهار ميليارد ريال فطريه در استان خبر داد.


ولی‎الله منتظری، مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، از جمع‌آوری بيش از چهار ميليارد ريال فطريه در استان خبر داد و گفت: از عيد فطر تا روز سه‌شنبه، 22 مردادماه ميزان فطريه جمع‎آوری شده چهار ميليارد و 80 ميليون ريال بوده كه اين روند هنوز ادامه دارد.


وی با اشاره به اينكه 200 پايگاه در كليه شهرستان‎های استان به‌صورت ثابت و سيار برای اين مهم مستقر كرديم، اضافه كرد: اين پايگاه‎ها علاوه بر جمع‎آوری فطريه از مردم مومن و خداجوی استان آمادگی لازم را جهت دريافت ساير كمك‎های نقدی و غيرنقدی و همچنين حامی يابی در طرح اكرام و محسنين را داشتند.


منتظری اظهار كرد: سال گذشته چهار ميليارد و 390 ميليون ريال فطريه و كفاره در استان جمع‎آوری و در بين محرومين و مددجويان تحت حمايت كميته امداد لرستان توزيع شده است و ميزان كفاره روزه عمد جمع‎آوری شده تا كنون يك ميليارد و 30 ميليون ريال بوده ‎است كه اين امر همچنان ادامه دارد.

captcha