کد خبر: 1272683
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶

آغاز ثبت‌نام مسابقات قرآن تسنيم در لرستان

مسئول دارالقرآن‌ الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی لرستان گفت ثبت ‌‌نام دومين دوره مسابقات قرآن تسنيم ويژه دستگاه‌های فرهنگی در استان از چهارشنبه، 23 مردادماه آغاز شده و تا پنجم شهريورماه ادامه دارد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌ الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی لرستان گفت: ثبت ‌‌نام دومين دوره مسابقات قرآن تسنيم ويژه دستگاه‌های فرهنگی در استان از چهارشنبه، 23 مردادماه آغاز شده و تا پنجم شهريورماه ادامه دارد.


محمد لروند، مسئول دارالقرآن ‌الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به برگزاری دومين دوره مسابقات قرآن تسنيم خر داد و گفت: ثبت‌ نام دومين دوره مسابقات قرآن تسنيم ويژه دستگاه‌های فرهنگی در استان از چهارشنبه، 23 مردادماه آغاز شد و تا پنجم شهريورماه ادامه دارد.


وی با اشاره به اينكه اين مسابقات ويژه دستگاه‌های فرهنگی از جمله ادارات اوقاف، تبليغات اسلامی، بنياد شهيد و امور ايثارگران، حوزه هنری، صدا و سيما، دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌ها، ستاد اقامه و ... برگزار می‌شود، افزود: مسابقات قرآن تسنيم با هدف ايجاد شور قرآنی و ترغيب افراد برای فراگيری، آشنايی و انس با مفاهيم نورانی قرآن و عمل به آن ويژه مديران، كاركنان و همسران ايشان در دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.


مسئول دارالقرآن ‌الكريم اداره‌كل تبليغات اسلامی لرستان با اشاره به اينكه مسابقات قرآن تسنيم در دو مرحله استانی و مرحله كشوری برگزار می‌شود و كسانی كه در مرحله نخست حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند به مرحله كشوری راه می‌يابند، اضافه كرد: رشته‌های اين دوره از مسابقات در بخش حفظ شامل حفظ سوره منتخب، حفظ دو جزء و حفظ 5 جزء خواهد بود و همچنين بخش قرائت شامل دو رشته ترتيل و تحقيق و بخش مفاهيم شامل ترجمه و تفسير از كتاب سوره‌ها و آيات قرآن كريم چاپ سازمان دارالقرآن ‌الكريم است.


لروند ادامه داد: حفظ قرآن در سه سطح شامل دو جزء، 5 جزء و صور منتخب، رشته مفاهيم شامل حفظ سوره‌های لقمان، حجرات، اسراء و مومنون است وهمچنين قرائت ترتيل و تحقيق ويژه آقايان برگزار می‌شود، تصريح كرد: علاقه‌مندان برای شركت در اين مسابقه می‌توانند تا 5 شهريورماه در مركز استان به دارالقرآن ‌الكريم تبليغات اسلامی لرستان و در شهرستان‌ها به ادارات تابعه مراجعه كنند.

captcha