کد خبر: 1273755
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲
با شركت 480 نفر؛

جشنواره قرآنی كميته امداد امام خمينی(ره) لرستان برگزار شد

جشنواره قرآنی كميته امداد امام خمينی(ره) استان لرستان با شركت 480 نفر امروز شنبه، 26 مردادماه در خرم‌آ‌باد برگزار شد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: جشنواره قرآنی كميته امداد امام خمينی(ره) استان لرستان با شركت 480 نفر امروز شنبه، 26 مردادماه در خرم‌آ‌باد برگزار شد.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، جشنواره استانی فرهنگی و قرآنی كميته امداد امام خمينی(ره) استان لرستان، امروز شنبه، 26 مردادماه با شركت 480 نفر در سالن اجتماعات كميته امداد خمينی(ره) استان لرستان در خرم‌آ‌باد آغاز شد.


اين جشنواره فرهنگی، قرآنی يادواره پيامبر اعظم(ص) و در راستای اجرای منويات مقام معظم رهبری جهت گسترش و ترويج فرهنگ اسلامی و انقلابی و تعميق باورهای دينی و جذب حداكثری نوجوانان و جوانان در برنامه‌های اوقات فراغت فصل تابستان و استعدايابی و كشف نخبگان قرآنی خانواده‌های تحت حمايت كميته امداد امام خمينی(ره) برگزار شده است.


همچنين، حمايت جامع جهت شكوفا نمودن استعدادهای قرآنی در مقاطع تحصيلی ابتدايی، راهنمايی و متوسطه و همچنين مادران كم‌سواد و خواهران بازمانده از تحصيل و در رشته‌های حفظ، قرائت ترتيل و تحقيق برگزار می‌شود.


اين مسابقات قرآن كه داوری آن را بيرانوند، مهربان عهده‌دار هستند، در دو بخش بانوان و آقايان برگزار می‌شود كه آقايان در رشته‌های حفظ و قرائت و اذان با هم به رقابت می‌پردازند.


بنابراين گزارش، منتخبان در هر رشته و مقطع تحصيلی به مرحله منطقه‌ای اين جشنواره قرآنی كه دوم شهريورماه امسال در بخش بانوان در كرمانشاه و در بخش آقايان در همدان برگزار می‌شود، راه می‌يابند و در صورت كسب رتبه‌های برتر به مرحله كشوری معرفی می‌شوند.


در بخشي از اين جشنواره قرآني، روح‌انگيز جهان‌افروز، مديركل امور بانوان استانداري لرستان توجه ويژه سازمان‌ها و نهادهاي انقلابي به كانون خانواده و آموزش مباحث ديني را لازم دانست و گفت: كارهاي كارشناسي شده كميته امداد در مسائل فرهنگي و آموزش خانواده پيشرفت قابل توجهي داشته و آمار آسيب‌هاي اجتماعي در جمع خانواده هاي امداد با رويكرد فرهنگي در حال كاهش است.


وي مهم‌ترين عامل موفقيت و تحكيم بنيان خانواده را انس با قرآن و اهل‌بيت(ع) دانست.

captcha