کد خبر: 1274224
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲

آموزش تخصصی قرائت قرآن و نماز در مركز قرآنی وحی مبين قزوين

دوره آموزش تخصصی قرائت قرآن و نماز در دو كلاس آموزشی به مدت سه ماه در مركز قرآنی وحی مبين قزوين برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش تخصصی قرائت قرآن و نماز در دو كلاس آموزشی به مدت سه ماه در مركز قرآنی وحی مبين قزوين برگزار می‌شود.


عزت مؤمنين‌ها، مديرمسئول مركز قرآنی وحی مبين قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره آموزشی گفت: دوره آموزش تخصصی قرائت قرآن و نماز در دو كلاس آموزشی به مدت سه ماه در مركز قرآنی وحی مبين قزوين برگزار می‌شود و كلاس‌های اين دوره به مدت دو روز در هفته داير است.


وی اظهار كرد: شركت‌كنندگان در دوره آموزش قرائت قرآن علاوه بر كسب مهارت‌های لازم در زمينه قرائت آيات كلام وحی با ترجمه و مفاهيم بخشی از آيات قرآن آشنا می‌شوند.


مؤمنين‌ها عنوان كرد: از جمله دوره‌های آموزش قرآن در اين مركز قرآنی می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، تجويد قرآن در سطوح 1 و 2، ترجمه و مفاهيم و تفسير قرآن كريم اشاره كرد.


مديرمسئول مركز قرآنی وحی مبين قزوين خاطرنشان كرد: در پايان اين دوره‌های آموزشی از قرآن‌آموزان آزمون به عمل می‌آيد و به برترين‌ها از طرف اداره تبليغات اسلامی گواهينامه گذراندن دوره آموزشی اعطاء می‌شود.

captcha