کد خبر: 1274535
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷

مؤسسه نورالهدی دشتستان دوره‌های آموزش قرآن برگزار می‌كند

دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه نورالهدی دشتستان آغاز شده است و تا پايان مردادماه جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه نورالهدی دشتستان آغاز شده است و تا پايان مردادماه جاری ادامه می‌يابد.


محمدجعفر عوضی، مؤسسه نورالهدی دشتستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: دوره‌های آموزش قرآن از 20 خردادماه در مؤسسه نورالهدی دشتستان آغاز شده است و تا پايان مردادماه جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های اين دوره كه با حضور بيش از 40 نفر در حال برگزاری است، می‌توان به دوره‌های روخوانی، روانخوانی و مفاهيم قرآن ويژه مقطع ابتدايی اشاره كرد.


عوضی تصريح كرد: از مربيان اين كلاس‌ها می‌توان به اميد تنگستانی اشاره كرد، كه مسئوليت برگزاری كلاس‌ها را 1 تا 3 جلسه آموزشی برعهده دارد.


مؤسسه نورالهدی دشتستان افزود: كلاس‌ آمادگی تفسير قرآن، ويژه ثبت نام شدگان مسابقات كشوری نيز در اين مؤسسه در حال برگزاری است؛ در پايان دوره‌ها نيز به منظور محك زدن آموزه‌های فراگيران آزمون‌های پايانی برگزار می‌شود.

captcha