کد خبر: 1276483
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
همزمان با هفته دولت؛

يادمان شهيدان انصاری و نورانی در رشت افتتاح می شود

معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران از افتتاح يادمان شهيدان انصاری و نورانی به عنوان شهدای دولت گيلان توسط اين اداره كل خبر داد و گفت يادمان شهيدان انصاری و نورانی در مقتل اين شهدا واقع در خيابان لاكانی رشت افتتاح خواهد شد.


گروه اجتماعی: معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران از افتتاح يادمان شهيدان انصاری و نورانی به عنوان شهدای دولت گيلان توسط اين اداره كل خبر داد و گفت: يادمان شهيدان انصاری و نورانی در مقتل اين شهدا واقع در خيابان لاكانی رشت افتتاح خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، علی عمويی، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران امروز، 31مردادماه در جلسه ستاد هماهنگی گراميداشت هفته دولت و پاسداشت مقام شهيدان به ويژه شهيد رجايی و شهيد باهنر در سالن اجتماعات استانداری گيلان برگزار شد، شرح وظايف پيشنهادی اعضای ستاد بزرگداشت شهدای كارمند استان در هفته دولت را اعلام كرد.


وی تشكيل ستاد برگزاری مراسم هفته دولت، چاپ و نصب بنر توسط سازمان‌ها، ادارات، نهادها و بانك ها و ...، ديدار بالاترين مقام سازمانی دستگاه های اجرايی استان با خانواده‌های معظم شهدای كارمند آن دستگاه و برگزاری مراسم يادبود شهدا پس از اقامه نماز ظهر در سازمان های با بيش از 10 شهيد كارمند در يكی از روزهای هفته دولت را از جمله برنامه‌های استانداری به مناسبت هفته دولت عنوان كرد.


عمويی از ايجاد هماهنگی اعضای ستاد برای برگزاری يادواره شهدای كارمند،مستندسازی مراسم يادواره، افتتاح يادمان شهيدان انصاری و نورانی به عنوان شهدای دولت گيلان توسط اداره كل بنياد شهيد گيلان خبر داد و تصريح كرد: يادمان شهيدان انصاری و نورانی در مقتل اين شهدا واقع در خيابان لاكانی رشت افتتاح خواهد شد.


معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران خواستار استفاده از فضای سايبری در اطلاع رسانی برگزاری اين يادواره شد و بيان كرد: رسانه در هفته دولت پررنگ تر از گذشته به تبيين و پردازش زندگينامه شهدای استان بپردازد.

captcha