کد خبر: 1277047
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

37 خانه عالم توسط بسيج سازندگی در كهگيلويه و بويراحمد ساخته شده است

مسئول حوزه نمايندگی ولی فقيه در سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد از ساخته شدن 21 مسجد و 37 خانه عالم توسط بسيج سازندگی در استان خبر داد.



حجت‌الاسلام امان‌الله حسينی‌صدر، مسئول حوزه نمايندگی ولی فقيه در سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: مساجد مهم‌ترين مكان برای ارتباط با خداوند است و اين مكان مقدس از مهم‌ترين آثار به‌جای مانده از پيامبر(ص) است كه در دنيای اسلام اين مساجد مكان درآمد و محل عبادت مردم است.


وی با بيان اين‌كه مساجد انسان‌ساز هستند، اظهار كرد: به فرموده امام خمينی(ره) مسجد سنگر است و اين سنگرها بايد بيش از پيش آباد شوند و بسيج سازندگی كهگيلويه و بويراحمد تلاش‌های فراوانی را انجام داده است كه در همين راستا بيش از 10 مصلی بزرگ با پيشرفت فيزيكی 35 تا 70 درصدی در حال ساخت دارد ضمن اين‌كه 21 مسجد و 37 خانه عالم نيز توسط اين بسيج در استان ساخته شده است.


مسئول حوزه نمايندگی ولی فقيه در سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: حضور روحانی در يك مساجد موجب رونق اين مساجد می‌شود و نماز جماعت بايد در مساجد و با حضور امام جماعت برگزار شود.


حجت‌الاسلام حسينی‌صدر ابراز كرد: بايد در هئيت امنا مساجد تغيير و تحولاتی ايجاد شود و اين هئيت امنا بايد تحصيل كرده باشند و اطلاعات بروزی داشته باشند ضمن اين‌كه حلقه‌های صالحين‌ با محور روحانيت‌ گسترش پيدا كند.


وی با اشاره به اين‌كه نماز جماعت از انسجام خاصی برخوردار است، اضافه كرد: مؤمنان موظفند برای تقويت نماز جماعت انسجام و وحدت داشته باشند.

captcha