کد خبر: 1277434
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷

ارائه آموزه‌های عمومی و تخصصی قرآن در مجمع قاريان كوثر تهران

دوره‌های آموزش قرآن در سطوح عمومی و تخصصی ويژه بانوان در ايام تابستان در مجمع قاريان كوثر تهران برگزار می‌شود.



محبوبه رضايی، مديرمسئول مجمع قاريان كوثر تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره‌های آموزشی گفت: دوره‌های آموزش قرآن در سطوح عمومی و تخصصی ويژه بانوان در ايام تابستان در مجمع قاريان كوثر تهران برگزار می‌شود و كلاس‌های آموزشی در اين مركز در همه روزهای هفته داير است و به مدت سه ماه برگزار می‌شود.


وی اظهار كرد: از جمله كلاس‌های آموزشی اين مؤسسه می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، تجويد، صوت و لحن و ترجمه و مفاهيم قرآن اشاره كرد و كلاس‌های هر دوره به صورت حضوری برگزار می‌شود.


رضايی عنوان كرد: كلاس‌های آموزش روخوانی قرآن هر هفته روزهای فرد، تجويد سطح 1 قرآن، روزهای شنبه و چهارشنبه، تجويد تكميلی قرآن روزهای يكشنبه و كلاس‌های ترجمه و مفاهيم و صوت و لحن قرآن هر هفته روزهای يكشنبه در اين مؤسسه برگزار می‌شود.


مديرمسئول مجمع قاريان كوثر تهران خاطرنشان كرد: برگزاری كلاس‌های پيش‌دبستانی قرآنی نيز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد كه بيش از شش مربی قرآن برگزاری اين كلاس‌های آموزشی را بر عهده دارند.

captcha