کد خبر: 1277932
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۸
صفارهرندی

اميد به آينده‌ای روشن در كشور مستلزم الگوپذيری از شهيدان رجايی و باهنر است

مشاور فرهنگی فرمانده كل سپاه با بيان اينكه ادامه حيات در مسير تعالی مستلزم الگوپذيری از اسطوره‌هاست، اظهار کرد اميد به آينده‌ای روشن در كشور مستلزم الگوپذيری از شهيدان رجايی و باهنر است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، محمدحسين صفارهرندی، مشاور فرهنگی فرمانده كل سپاه عصر ديروز، 3 شهريورماه در همايش روز بسيج كارمندان كه با حضور فرمانده سپاه قائم(عج) استان سمنان، رئيس بسيج كارمندان استان سمنان، معاون سياسی ـ امنيتی استاندار سمنان و جمعی از مديران‌كل ادارات استان سمنان در سالن اجتماعات فرهنگسرای كومش سمنان برگزار شد، گفت: روز بسيج كارمندان به نام شخصيت‌های برجسته‌ای همچون شهيدان رجايی و باهنر زينت يافته است كه مصداق قله‌نشينان كرامت و بزرگی بودند.


وی با بيان اينكه ادامه حيات در مسير تعالی مستلزم الگوپذيری از اسطوره‌هاست، گفت: اميد به آينده‌ای روشن در چهره اين دو بزرگوار موج می‌زد و همين امر، آنها را تا لحظات آخر زندگی در قله موفقيت و سعادت نگاه‌ داشت.


مشاور فرهنگی فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اينكه شهيدان رجايی و باهنر انسان‌هايی از جنس سايرين بودند و تنها تفاوتشان در انتخاب مسير و راه و هدف والايشان بود گفت: بنابراين نبايد پنداشت كه دستيابی به آنچه آنها را در تاريخ جاودان كرد، بسيار سخت و پيچيده است.


صفارهرندی افزود: صلابت و سرسختی هنگام كار در چهره شهيد رجايی موج می‌زد و من اين را به عينه در زمان تحصيل در دبيرستان شاهد بودم و وی احترام و جايگاه خاصی بين دانش‌آموزان داشتند.


عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام متذكر شد: خدمات شهيد رجايی در راستای روشنگری و برافروختن شعله‌های معرفت و مجاهدت قابل شمارش نيست و در همين راستا، ايشان مدرسه رفاه را برای تحصيل دختران تأسيس كرد كه نشان از نيازشناسی و زمان‏شناسی آن شهيد بزرگ‏وار است.


اين كارشناس مسائل سياسی اظهار كرد: در پاسخ به آن كسانی كه می‌گويند نبايد پيرو راه آنانی باشيم كه قبل از ما می‌زيسته‌اند‌ بايد گفت بزرگان و جاودانگان در تاريخ با گذشت زمان ارزش و اعتبارشان افزايش می‌يابد.


صفارهرندی با تأكيد بر اينكه بايد مرام و مسلك شهيدان را سرلوحه كارهايمان قرار دهيم، يادآور شد: عدم تعلق به زرق و برق دنيا و مسائل مادی از ديگر ويژگی‌های شهيد رجايی بود و همچنان به دلايل همان فضايل اخلاقی است كه امروز پس از گذشت بيش از 30 سال، مقابل اين شهيدان بزرگ‏وار سر تعظيم فرود می‌آوريم.


به گفته وی انقلاب، شاخه‌ها و ريشه‌های مستحكمی دارد و پويايی و نشاط ريشه‌های انقلاب عامل ايجاد شاخ و برگ‌های جديدی در انقلاب می‌شود و امروز بايد بدانيم كه اگر ريشه‌ها خراب شوند و پويايی و نشاط خود را از دست بدهند، انقلاب تهی می‌شود.


صفارهرندی اظهار كرد: هرگاه مؤمن احساس كرد كه قالب فعلی‌اش دچار انحطاط و انحراف شده است؛ بايد آن قالب را اصلاح كند يا تغيير دهد و اينكه گفته می‌شود قالب‏شكنی نوعی تحجر است، سخنی اشتباه است.


وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بيان اينكه پس از رحلت امام خمينی(ره) بعضی‌ها به اسم نوانديشی و نوگرايی می‌خواستند به انديشه جوانان آسيب برسانند، گفت: عده‌ای دست به قلم شدند و مطرح كردند كه دوره امام خمينی(ره) متكی بر انديشه و خرد نبود.


صفارهرندی افزود: چه طور می‌شود گفت كه اين دوران مبتنی بر خرد نبوده است؛ در حالی كه جهانی متأثر از انقلاب ما و آنچه در انقلاب گذشته، شده است كه در اين راستا تقابل مديريت علمی در برابر مديريت فقهی ‌وسوسه‌ای بود كه برخی از روشنفكرنماها پس از رحلت امام خمينی(ره) در ميان جوانان ما مطرح كردند.


مشاور فرهنگی فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأكيد بر اينكه قانون اساسی جمهوری اسلامی برای ما حكم است، تأكيد كرد: هرگز معتقد نيستيم كه در جمهوری اسلامی حركت نو، تدبير و ابتكارهای تازه نباشد؛ بلكه معتقديم بايد از دستاوردهای بشری بهره برد و با دنيا تعامل داشت.


صفارهرندی با تأكيد بر اينكه حواسمان باشد از ريخت و پاش و استفاده بی‌حساب از بيت‌المال جلوگيری شود، گفت: مسئولان در حال حاضر بايد اسطوره‌ها و الگوهايی همچون رجايی كه بی‌هيچ ادعايی و خالصانه و بدون سوء‏استفاده از بيت‌المال در پست وزارت مشغول بودند را سرلوحه خويش قرار دهند.


اين فعال سياسی گفت: اعتدال، گردن كج‏ كردن و كوتاه‏ آمدن مقابل مستكبران نيست؛ اعتدال يعنی جمع اينكه در برابر گردن‌كشان با صلابت مثل امام ‌امام علی(ع) باشيم ‌و در برابر مردم مستضعف و ناتوان خود را‌ خاكسار و كوچك نشان دهيم.


وی ادامه داد: دولت آقای روحانی كه خود را به نام اعتدال معرفی كرده ‌نشانه خوبی است و جا دارد ‌همچنان كه مقام معظم رهبری فرمودند «واژه اعتدال» را خود رئيس جمهور معنا و تفسير كنند تا خدای ناكرده اين كلمه نيز به سرنوشت پر‌ابهام اصلاحات دچار نشود.


صفارهرندی در ادامه در خصوص خصوصيات و برجستگی‌های بسيج و بسيجی گفت: بسيجی كارش را با هزينه‌ای كم اما با كيفيتی عالی و پرثمر ارائه می‌كند و بايد گفت كه بسيجی واقعی مطالبه‌گر نيست.


وی با اشاره به فرمايش امام خمينی(ره) كه فرمودند: «نگوييد انقلاب برای ما چه كرد، بگوييد ما برای انقلاب چه كرديم»، افزود: بسيجی واقعی در هر لحظه و زمان به دنبال انجام مأموريت‌ در عرصه‌های مختلف با روش‌های نوين است.


مشاور فرهنگی فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هر فردی در هر كسوت و جايگاهی می‌تواند بسيجی باشد و هر فردی می‌تواند مدال پرافتخار بسيج را برگردنش آويزان كند.


گفتنی است، در پايان اين همايش از هشت كارمند بسيجی نمونه استان سمنان تقدير شد.

captcha