کد خبر: 1278410
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰

هشدار اروپا نسبت به هرگونه همكاری با ساخت‌وسازهای صهيونيست‌ها

بيش از 5 كشور اروپائی به‌تازگی به شركت‌ها و تاجران اروپايی هشدار دادند كه با مجريان ساخت‌وساز شهرك‌های اسرائيلی در سرزمين‌های اشغالی فلسطين، وارد مذاكره و همكاری نشوند؛ زيرا اين اقدام بر خلاف قوانين اتحاديه اروپا است.









به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Palestine Info»، روزنامه صهيونيستی «يديعوت آحارنوت» با اعلام اين خبر گفت: سفيران اسرائيل در كشورهای بريتانيا، آلمان، دانمارك، هلند و سوئد با ارائه گزارش‌هايی از هشدار مقامات اين كشورها در مورد همكاری با شهرك‌سازی در سرزمين‌های اشغالی خبر داده‌اند.


براساس يكی از اين گزارش‌ها، وزارت خارجه يكی از اين كشورهای اروپايی اعلام كرده است كه هر شركتی كه با شهرك‌سازی اسرائيل در داخل مرزهای سرزمين‌های اشغالی وارد معامله شود، برخلاف قوانين كشوری و بين‌المللی اقدام كرده زيرا اين ساخت‌وسازها غيرقانونی هستند.


اين روزنامه در ادامه گفت: پس از آن، يكی از شركت‌های كشور مذبور تلاش كرد تا قرارداد خود با پروژه اسرائيلی ساخت‌وساز را متوقف كند اما از سوی طرف اسرائيلی برای پايبندی به قرارداد تحت فشار قرار گرفته است.


اين روزنامه همچنين نوشت: يكی از مقامات وزارت خارجه اسرائيل اعلام كرده است كه ديگر كشورهای عضو اتحاديه اروپا و همچنين كميسيون اتحاديه اروپا در حال بررسی هشدارها مبنی بر توقف قراردادهای مالی با ساخت‌وسازهای غيرقانونی اسرائيل هستند.


با وجود اين مقامات اسرائيل، تهديدها و هشدارهای اروپايی‌ها را با بيان اينكه هيچ مشروعيت قانونی ندارند و با انگيزه سياسی انجام می‌شوند، به هيچ می‌گيرند.

captcha