کد خبر: 1278881
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶

حضور زنان ايرانی در اجتماع همراه با حفظ كرامت انسانی است

مسئول نهادمقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان با اشاره به اينكه به بركت انقلاب اسلامی حضور زنان در اجتماع پررنگ‌تر شده، گفت خوشبختانه حضور زنان ايرانی در اجتماع همراه با حفظ كرامت انسانی بوده، در حالی‌كه اين حضور در غرب مساوی با بی‌قيدی ‌است.



حجت‌الاسلام محرم‌علی شيرمحمدی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان‌ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به سير تاريخی حضور زنان در اجتماع، اظهار كرد: زنان صدر اسلام در فعاليت‌های جهادی و اجتماعی نقش سنگين و پررنگی را برعهده داشتند.


وی با اشاره به اينكه حضرت رسول اكرم(ص) در زمان صدر اسلام زنان را در فعاليت‌های جهادی شركت می‌دادند، افزود: حضرت سميه(س) يكی از همين زنان بود كه در جنگ احد حضور ثمربخشی را داشتند و به امر درمان رزمندگان می‌پرداختند.


حجت‌الاسلام شيرمحمدی عنوان كرد: رسول اكرم(ص) برای فعاليت‌های زنانه حضور زنان را الزامی می‌داشتند و برای پيشبرد اهداف بخش‌هايی نظير پرستاری و مامايی آن را ضروری می‌دانستند.


مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان اعلام كرد: از نظر اسلام حضور زنان تا جايی‌كه به شخصيت و هويت دينی آنان لطمه وارد نكند، مورد قبول بوده و اشكالی ندارد.


حضرت زينب از زنان توانمند و تأثيرگذار دين اسلام است


وی يكی ديگر از زنان توانمند و تأثيرگذار دين اسلام را حضرت زينب(س) عنوان كرد و ادامه داد: حضرت زينب(س) در سير تاريخی واقعه كربلا با انجام دادن خطابه‌ها و سخنرانی‌ها نقش رهبری كاروان را به‌خوبی انجام دادند و باعث تداوم‌بخشی و پايداری آموزه‌های كربلا در جامعه شدند.


حجت‌الاسلام شيرمحمدی از ديدگاه قرآن كريم ديگر زنان تأثيرگذار تاريخ اسلام را حضرت مريم(س) و آسيه(س) عنوان كرد‌ كه در فعاليت‌های دينی و حركت‌های اجتماعی در جبهه مقاومت قرار داشتند.


وی با اشاره به اينكه توانمندی‌های مردان و زنان با يكديگر متفاوت است، ذكر كرد: حضور زنان و مردان در اجتماع نبايد مانند يكديگر باشد، بلكه به اقتضای توانمندی‌های خود در فعاليت‌های مربوط به قشر خود می‌توانند حضور يابند.


مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان با اشاره به اينكه به بركت پيروزی انقلاب اسلامی امروزه حضور زنان در اجتماع پررنگ‌تر شده است، اظهار كرد: خوشبختانه حضور زنان ايرانی در اجتماع همراه با حفظ كرامت انسانی بوده، در حالی‌كه اين حضور در غرب مساوی با بی‌قيدی ‌است.


حضور زنان ايرانی در اجتماع همراه با حفظ كرامت انسانی است


وی بیان كرد: در دهه‎های اخير حضور زنان ايرانی در بخش‌های مختلف صنعتی، تجارتی، دانشگاهی، پزشكی و ديگر بخش‌ها به سرعت افزايش داشته است كه اين حاكی از توانمندی‌های خاص بانوان در اين عرصه‌ها است.


حجت‌الاسلام شيرمحمدی در پايان يادآور شد: حضور موفق يك بانو برای چهار سال در سمت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكی در دولت دهم حاكی از توانمندی‌های بانوان در بخش‌های مختلف است كه با حفظ هويت دينی و حجاب اسلامی خود توانسته‌اند پست‌های مهم جامعه را برعهده بگيرند.

captcha