کد خبر: 1280333
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

ثبت 55 هزار هيئت مذهبی از بين 92 هزار هيئت موجود در سراسر كشور

رئيس گروه سازماندهی هيئات مذهبی و مداحان گفت بر اساس آمار موجود، در حال حاضر 92 هزار هيئت مذهبی در سطح كشور وجود دارد كه از اين بين، بيش از 55 هزار هيئت به ثبت رسيده است.









ابراهيم غلام‌رضايی، رئيس گروه سازماندهی هيئات مذهبی و مداحان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: خودجوش و مردمی بودن، داشتن برنامه‌های متنوع، فرهنگی، تبليغی، مذهبی و آموزشی به منظور اشاعه دين اسلام و حضور فعال در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی از ويژگی‌های مهم هيئات مذهبی است.


وی افزود: هيئات مذهبی می‌توانند بزرگترين پايگاه برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن باشند. وجود هيئت مذهبی بهترين فرصت برای مسئولان ولايت‌مدار است تا بتوانند با تعامل و همكاری، ارزش‌های دينی و اسلامی را در سطح جامعه گسترش دهند.


غلام‌رضايی خاطر نشان كرد: بر اساس آمار موجود، در حال حاضر 92 هزار هيئت مذهبی در سطح كشور وجود دارد كه از اين بين، بيش از 55 هزار هيئت به ثبت رسيده است.


رئيس گروه سازماندهی هيئات مذهبی و مداحان اظهار كرد: مسئولان هيئات مذهبی با حضور در شورای هيئات مذهبی می‌توانند تعامل و همكاری خوبی را با مسئولان اداری و نهادهای انقلابی جهت ارتقای كمی و كيفی هيئات مذهبی داشته باشند.


غلام‌رضايی خاطرنشان كرد: شناسايی و جذب نيروهای مؤمن و مستعد از بين نوجوانان و جوانان، برنامه ريزی و تلاش برای مقابله با تهاجم فرهنگی، برقراری ارتباط و ايجاد هماهنگی با ساير مراكز فرهنگی، مذهبی و تبليغی، دفاع از كيان اسلام و مقابله با تحريف‌ها، بدعت‌ها و خرافه‌پرستی از اهداف تشكيل و فعاليت هيئات مذهبی است.


تشكل‌های دينی بايد حافظ اصالت اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان باشند


وی تأكيد كرد: هيئات مذهبی بايد با فهم و درك عميق دين مبين اسلام و پرهيز از جمود فكری و اكتفا كردن به ظواهر در راستای نهادينه‌سازی فرهنگ دينی در جامعه، گام‌های مثبتی بردارند.


غلام‌رضايی افزود: جنبه‌های حمايت معنوی، فكری و فرهنگی و گاهی مادی هم از جمله كمك‌هايی است كه تبليغات اسلامی به هيئات مذهبی ارائه می‌دهد اگر چه هيئات مذهبی مراكز و پايگاه‌های دينی مستقل و خودگردان به شمار می‌آيند.


رئيس گروه سازماندهی هيئات مذهبی و مداحان، نشر و گسترش فرهنگ غنی تشيع را از اهداف عمده فعاليت‌های هيئات مذهبی عنوان كرد و گفت: هيئات مذهبی و تشكل‌های دينی بايد حافظ اصالت اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان باشند.

captcha