دبير كميته پيگيری سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش تأكيد كرد پس از گذشت دو سال از مرگ قذافی، گروهی از مشاوران وی كه در اين پرونده مشكوك هستند، در زندانهای ليبی به سر میبرند، اما ليبی در انجام هرگونه بازجويی از آنان روند كُندی را در پيش گرفته است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی لبنان فايلز، حسن الشامی، دبير كميته پيگيری سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش با صدور بيانيهای درباره اين پرونده اعلام كرد: ما برای آزادی ربودهشدگان از زندانی ناشناخته تلاش میكنيم و كوچكترين دليلی مبنی بر ترور امام موسی صدر و همراهانش وجود ندارد.
حسن الشامی در اين بيانيه افزود: حقايق اعلامنشدهای نزد ما وجود ندارد و ما برای روشنشدن جزئيات قضيه تلاش خواهيم كرد و مسئله را در تعدادی از كشورها پيگيری میكنيم.
در اين بيانيه تأكيد شد: ما از ميزان تعامل ليبی درباره پرونده امام موسی صدر راضی نيستيم و تا اين لحظه برای ما ثابت شده است كه امام موسی صدر و همراهانش ليبی را به مقصد شهر «رم» ايتاليا ترك نكردهاند.
حسن الشامی با تأكيد بر اين كه رژيم معمر قذافی مسئول جنايت ربودهشدن امام موسی صدر است، اعلام كرد: پس از گذشت دو سال از مرگ قذافی، گروهی از مشاوران وی كه در اين پرونده مشكوك هستند، در زندانهای ليبی به سر میبرند، اما ليبی در انجام هرگونه بازجويی و تحقيق درباره آنان روند كُندی را كه غير قابل توجيه است، در پيش گرفته است.
امروز، نهم شهريورماه، سیوپنجمين سالروز ربودهشدن امام موسی صدر و همراهانش است و نبيه بری، رئيس پارلمان لبنان عصر امروز سخنرانی خود را به همين مناسبت در منطقه «عين التينه» اين كشور ارائه خواهد داد.