کد خبر: 1280694
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
حجت‌الاسلام موسوی

مسائل اخير در خاورميانه به دليل شكست صهيونيست‌ها در برابر سوريه و ايران است

امام جمعه ميامی با بیان اینکه تمام مسائل اخير كه در منطقه رخ داده به دليل شكست صهيونيست‌ها در برابر سوريه، لبنان و ايران است، گفت همین عامل سبب شده تا در شرایط کنونی برای پوشش بر اين شكست‌ها بحث جنگ و تهديد نظامی را مطرح كنند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام سيدمرتضی موسوی، امام جمعه ميامی شب گذشته، 8 شهريورماه در نشستی با فعالان بخش فرهنگی شهرستان ميامی در محل كانون فرهنگی ـ تبليغی اين شهرستان ضمن اشاره به حوادث اخير سوريه و مصر اظهار كرد: امروز با آمادگی و قدرتی كه در كشورهای منطقه بوجود آمده است تهديد به جنگ ديگر مورد قبول نبوده و تأثيری نخواهد داشت.


وی با تأكيد بر اينكه ملت‌ها و بويژه جوانان مسلمان دشمن را خوب شناخته‌اند و هر موقع كه بخواهند با هوشياری كامل با آنها مبارزه خواهند كرد، تصريح كرد: تمام مسائل اخير كه در منطقه رخ داده است به دليل شكست صهيونيست‌ها در برابر سوريه، لبنان و ايران است و حال برای پوشش بر اين شكست‌های خود بحث جنگ و تهديد نظامی را مطرح می‌كنند.


موسوی با تأكيد بر اينكه هرگونه حماقت آمريكا منطقه را به قتلگاه صهيونيست‌ها تبديل خواهد كرد، افزود: آمريكا در صورت بروز چنين حماقتی بايد منتظر برخورد كشورهای منطقه باشد.


امام جمعه ميامی با اشاره به اتفاقات صدر اسلام كه دوستان و نزديكان پيامبر(ص) و امامان معصوم(ع) را شكنجه می‌دادند تا در برابر اعتقاداتشان بايستند اظهار كرد: در اوايل انقلاب نيز دشمنان و منافقان قصد چنين كاری داشتند اما افرادی همچون رجايی، باهنر، آيت الله رفسنجانی و رهبر معظم انقلاب در برابر اين شكنجه‌ها ايستادگی كردند.


موسوی افزود: انقلاب ما به واسطه اين چنين افراد و صبری كه آنها در زير شكنجه ها داشتند پا برجا مانده است و هفته دولت نيز به خاطر عظمت بخشيدن به مقام والای اين شهيدان نامگذاری شد.


وی با اشاره به شهادت امام جعفر صادق(ع) اظهار كرد: امام صادق(ع) در زمان حكومت جبارها و ظالمان توانستند شاگردان زيادی را تربيت كنند و اين حوزه‌های علميه و حضور علما ثمره تلاش آن امام بزرگوار است.


رئيس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ميامی با تاكيد بر اينكه طلاب و روحانيان بايد به خود ببالند كه عنوان شاگردی مكتب امام صادق(ع) را يدك می‌كشند با اشاره به حديثی از آن امام بزرگوار تصريح كرد: ايمان هيچكس پايدار نيست مگر در قلب او جای بگيرد و تا زمانی در قلب او ماندگار خواهد بود كه زبانش را كنترل كند.


موسوی زبان را عضو تاثيرگذار و خطرناك جوارح انسان دانست و خطاب به فعالان فرهنگی افزود: با يك سخن نابجا توسط زبان، جنگ‌ها و جنايت‌های بزرگی در دنيا رخ می‌دهد و تمام اين جنگ‌ها نيز از سخنان بيجا سرچشمه می‌گيرد.

captcha