کد خبر: 1281072
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳
به‌مناسبت هفته دفاع مقدس؛

همايش نقش زنان در صيانت از دستاوردهای انقلاب در خراسان جنوبی برگزار می‎شود

مدير‎كل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از برگزاری همايش نقش زنان در صيانت از دستاوردهای معنوی انقلاب اسلامی به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در استان خبر داد.








معصومه‏سادات‏ جليلی‏حسينی، مدير‎كل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، معصومه‏سادات‏ جليلی‏حسينی، مدير‎كل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی‌ عصر گذشته، 9 شهريورماه در نشست برنامه‌ريزی بزرگداشت دهه كرامت و هفته دفاع مقدس كه با حضور مشاوران و كارشناسان بانوان دستگاه‌های اجرايی در این استان برگزار شد، گفت: هفته دفاع مقدس در تقويم جمهوری اسلامی ايران به هفته آغازين جنگ ايران و عراق اطلاق می‌شود و از 31 شهريورماه تا هفتم مهرماه ادامه دارد.


‌وی ادامه داد: در همين راستا در آستانه بزرگداشت دهه كرامت و هفته دفاع مقدس، طرح تحرك در سه سال متمادی رتبه نخست را در 31 استان كشور كسب كرده كه اين رتبه را مديون هماهنگی‌ها، تعامل، دغدغه مديران و تلاش مسئولان می‌دانيم.


مديركل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی در ارتباط با هفته دفاع مقدس و حضور بانوان با اشاره به اينكه برای شناساندن نقش زن در دفاع مقدس تاكنون فعاليت‎های كاملی صورت نگرفته است، اظهار كرد: آنچه تاكنون از تصوير زنان در اين رزم نشان داده شده سايه‌های مبهمی از حضور پرقدرت آنها است در حالی‌كه به استناد پيام امام خمينی(ره) زنان نيمی از بار جنگ را بر دوش‌های خـود می‎كشيدند و كمتر نامی از آنان برده می‌شد.


‌جليلی‏حسينی گراميداشت ياد شهدا و نكوداشت جانبازان و آزادگان، نقش زنان در صيانت از دستاوردهای معنوی انقلاب اسلامی، توجه به پدافند غيرعامل از برنامه‌ها و همايش‌های هفته دفاع مقدس معرفی كرد و گفت: از جمله برنامه‌های جانبی اين همايش‌ها برگزاری نمايشگاه كتاب و محصولات مرتبط با دفاع مقدس، نشست با موضوعات مرتبط با نقش زنان در دفاع مقدس و تهيه بسته‌های فرهنگی مرتبط با موضوع است.


وی حفظ، ترويج و تعميق فرهنگ ايثار و شهادت و توجه به نقش مؤثر بانوان در عرصه‌های گوناگون انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و دوران پس از جنگ را از مهم‎ترين اهداف برگزاری اين همايش‌ها برشمرد.


مديركل امور بانوان استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اينكه 16 شهريورماه آغاز دهه كرامت است چرا كه دهه كرامت تداعی‏كننده عزم، قاطعيت و اراده آهنين زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان است، افزود: به‌مناسبت دهه كرامت برگزاری مسابقات ورزشی در پارك‌ها ويژه دختران جوان و نوجوان، نشست‌هايی با عنوان سبك‏زندگی و تربيت دختران موفق در تمامی شهرستان‌ها، جلسات تجليل از بانوان در دستگاه‌های اجرايی از جمله برنامه‌های اجرايی اين دهه هستند.


جليلی‏حسينی همچنين از برگزاری مسابقه استانی به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد و يادآور شد: سؤالات اين مسابقه در ارتباط با عمليات‌های متعدد هشت سال دفاع مقدس، موفقيت‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس و پدافند غيرعامل در قرآن است.

captcha