کد خبر: 1281118
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
رئيس جهاد دانشگاهي استان مركزي

عدالت و جلوگيری از افراط و تفريط مهم‌ترين مطالبه مردم از دولت است

عدالت و جلوگيری از افراط و تفريط مهم‌ترين مطالبه مردم از دولت يازدهم است و مسئولان دستگاه‌های اجرايی نيز بايد به اين خواسته مردم توجه كرده و آن را در دستور كار خود قرار دهند.








مرادی، رئيس جهاد دانشگاهی استان مركزی

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، ابوالقاسم مرادی، رئيس جهاد دانشگاهی استان مركزی، 9 شهريورماه در جلسه فصلی مديران اين مجموعه كه در خانه معلم اراك برگزار شد، ضمن گراميداشت هفته دولت و پاسداشت ياد و خاطره شهيدان رجايی و باهنر، گفت: هفته دولت به نوعی فرآيند مجموعه فعاليت‌های نظام اجرايی در طول يك سال و فرصتی مغتنم جهت پرداختن به موضوعات حساس و مهم كشور است.


وی بيان كرد: هفته دولت بهترين فرصتی است تا در آن دستگاه‌های اجرايی كارنامه يكساله فعاليت‌های خود را مرور كرده و به شناسايی نقاط ضعف و قدرت خويش بپردازند تا بتوانند در سايه برنامه‌ريزی درست و اصولی در جهت پيشرفت و تعالی، ضعف‌ها و نواقص را برطرف و نقاط قوت را نيز تقويت كنند.


مرادی در ادامه اظهار كرد: مديران و مسئولان جهاد دانشگاهی نيز لازم است تا از اين فرصت جهت شناخت و به‌كارگيری ظرفيت‌ها استفاده كرده و به نحوی مطلوب برنامه‌ريزی كنند تا بتوانيم در ارزيابی‌های آينده مجموعه، بازخورد مثبت و روند رو به رشدی را شاهد باشيم و وظايف خود را به نحو احسنت انجام دهيم.


رئيس جهاد دانشگاهی استان مركزی در ادامه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايی و باهنر، ادامه داد: اين شهيدان گرانقدر الگوی امروز مديران و دولتمردان نظام هستند كه زمانی در سخت‌ترين برهه حساس كشور در شرايط ترور، خفقان و فشار سياسی كه از سوی دشمنان بر نظام جمهوری اسلامی حاكم بود، جان و مال خود را در طبق اخلاص گذاشته و عليرغم همه تهديدات داخلی و خارجی وظيفه خود را نسبت به انقلاب و اسلام ادا كردند.


وی در ادامه ادبيات انقلاب را ادبيات ايثار، گذشت و شهادت دانست و افزود: شهيدان رجايی و باهنر با ايثار و گذشت همه هستی خود را در اختيار ملت قرار دادند تا انقلاب پايدار و عزتمند بماند و حفظ اين رسالت امروز وظيفه همگانی است.


مرادی خاطرنشان كرد: امروز ما به بركت خون شهدا و ايثار ايثارگران در كشوری زندگی می‌كنيم كه در آن امنيت به معنای واقعی كلمه ساری و جاری است و بر ما نيز لازم است تا برای استمرار اين امنيت تلاش كرده و قدر داشته‌ها و توانمندی‌های خود را دانسته و در جهت انجام وظيفه بكوشيم.


رئيس جهاد دانشگاهی استان، در ادامه هفته دولت را بهانه‌ای برای ارزيابی عملكرد دستگاه‌های اجرايی دانست و تصريح كرد: اين هفته فرصت خوبی است تا به اين نكته توجه كنيم كه نظام اجرايی كشور تا چه حد توانسته به اهداف تعريف شده خود دست يابد.


وی بيان كرد: اين بازخورد را ما در عرصه نظام سياسی كشور در قالب انتخابات به خوبی شاهد هستيم به طوری كه هر چهار سال يكبار براساس ميزان و نوع حضور مردم در انتخابات رياست جمهوری می‌توانيم رويكرد مردم را درخصوص حوزه اجرايی كشور مشاهده كنيم.


مرادی با بيان اينكه در انتخابات اخير رياست جمهوری مردم به نوعی با هوشياری در انتخاب رئيس جمهور انتظارات خود را مطالبه كردند، ادامه داد: عدالت و جلوگيری از افراط و تفريط مهمترين مطالبه مردم از دولت يازدهم است و مردم به نوعی با رأی به رئيس جمهور به اعتدال رأی دادند و بايد مسئولان دستگاه‌های اجرايی نيز به اين خواسته مردم توجه كرده و آن را در دستور كار خود قرار دهند.


رئيس جهاد دانشگاهی استان تأكيد كرد: اين نهاد انقلابی نيز لازم است تا در فصل نوين كشور پاسخگوی اين باشد كه چه ميزان در گذشته در مسير سياست كشور قرار گرفته و مطابق با انتظارات و مطالبات مردم حركت كند و خود را هماهنگ با آن قرار دهد و اين مهم‌‌ترين وظيفه و برنامه مديران و مسئولان اين مجموعه است.


اين مقام مسئول در پايان اظهار كرد: اينكه جهاد دانشگاهی به عنوان يكی از دستگاه‌های اجرايی تا چه حد توانسته به وظيفه خود عمل كند و پس از انقلاب تا چه حد توانسته وظيفه مشخصی را بر عهده گرفته و پاسخگوی مطالبات مردم باشد بايد مورد بررسی بيشتر قرار گيرد.


يادآور می‌شود، در ادامه اين جلسه كارگاه آموزشی ارزيابی عملكرد با حضور احمد گودرزی، معاون فناوری و پژوهش جهاد دانشگاهی استان مركزی در جهت كيفيت بخشی به حوزه عملكرد مديران اين مجموعه برگزار شد.

captcha