به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، محمود احمدیبيغش، استاندار خراسان شمالی، در مراسم توديع و معارفه فرمانده مرزبانی استان با ذكر اينكه مرزبانان در خط مقدم دفاع از نظام جمهوری اسلامی ايران هستند، افزود: مرزبانان ما با علم به اينكه احتمال خطر در كار آنها زياد است، اما همواره در جهت حفظ امنيت تلاش میكنند.
وی با ذكر اينكه امنيت در جامعه رتبه اول را دارد و مانند خونی است كه در رگهای جامعه جاری است، ادامه داد: مجريان امنيت در كشور ما با انگيزه الهی در جهت ايجاد نظم و امنيت قدم بر میدارند.
احمدیبيغش با ذكر اينكه بهخاطر امنيت پايداری كه در كشور حاكم است ما در برگزاری انتخابات گذشته هيچ گزارش منفی و امنيتی نداشتيم، افزود: در نظام جمهوری اسلامی ايران مسئوليتها امانت هستند و مهم اين است كه اين امانت را بتوانيم به نيكی به فردی ديگر بسپاريم.
علی بيرانوند، جانشين مرزبانی كشور نيز در اين مراسم گفت: امنيت يك توليد اجتماعی است كه بايد همه شهروندان در ايجاد آن سهيم باشن، نظام جمهوری اسلامی به بركت خون شهيدان، از نظر امنيت همانند نگينی در منطقه میدرخشد.
وی اظهار كرد: در كشور 8754 كيلومتر مرز با 15 كشور جهان داريم كه تقريباً دو كشور با ايران اسلامی همصدا هستند.
یادآوری میشود که در اين مراسم قربانعلی داوطلب بعنوان فرمانده جديد مرزبانی خراسان شمالی معرفی و از زحمات سرهنگ محسن عزيزی تقدير بعمل آمد.