امام جمعه موقت گرمسار استقامت و ايمان را رمز پيروزی در راه حق برشمرد و گفت مردم سوريه با تكيه بر اين اصل، مقابل دشمن مقاومت میكنند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجتالاسلام والمسلمين حسن فريدون، امام جمعه موقت گرمسار 10 شهريورماه در جمع بسيجيان شهرستان گرمسار گفت: با توجه به خطبه 11 نهجالبلاغه، بايد در راه حق با استقامت و ايمان ايستادگی كرد و به وعده الهی خداوند كه پيروزی است، ايمان داشت و امروز تكليف مردم سوريه نيز همين است.
وی با بيان اينكه خداوند متعال فرموده است 20 نفر شما كه با استقامت و با ايمان باشد، بر 20 هزار نفر پيروز خواهد شد و اين وعده الهی است اظهار كرد: خطبه 11 نهجالبلاغه حضرت علی (ع) به بيان چگونگی حضور افراد در صحنه جنگ و ويژگیهای آنان میپردازد.
وی با تأكيد بر اينكه در صحنه جنگ مانند كوه استوار و ثابت قدم بودن، دشمنشناسی، استقامت و پايداری در جنگ، نشاندادن غضب و عصبانيت خود به دشمن با فشردن دندانها، توجه به خدا و كمكهای غيبی از جانب خدا از جمله نكاتی است كه در خطبه 11 نهجالبلاغه، حضرت علی(ع) به آن اشاره كرده است يادآور شد: ايمان بايد علاوه بر اقرار به زبان با عمل نيز همراه باشد و از مهمترين شروط پيروزی كه در آخر اين خطبه آمده، به ياد خدا بودن در همه حال است.