کد خبر: 1281945
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
فرماندار بشرويه تأكيد كرد

تبيين مفاهيم مكتب فكری شيعه به‌عنوان مكتبی فعال در جامعه جهانی

مهدی‏نژاد با اشاره به ضرورت تبيين مفاهيم مكتب فكری شيعه به‌عنوان مكتبی فعال برای جامعه جهانی، گفت مكتب فكری شيعه به‌عنوان يك مكتب فعال و پويا برای مردم جهان مطرح شود.



به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمدعلی مهدی‏نژاد، فرماندار بشرويه صبح ‏امروز، 12 شهريورماه در نشست شورای هماهنگی و برنامه‏ريزی جشن‌های دهه كرامت گفت: وجود با‌سعادت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در ايران مايه خير و بركت و همچنين آرامش برای تمامی ايرانيان است.


‌وی ضمن تسليت شهادت امام جعفر صادق(ع) رئيس مذهب شيعه و ضرورت تبيين مفاهيم مكتب فكری شيعه به‌عنوان مكتبی فعال برای جامعه جهانی، گفت: مكتب فكری شيعه به‌عنوان يك مكتب فعال و پويا برای جامعه جهانی مطرح شود.


فرماندار بشرويه با اشاره به اينكه مسائل معنوی ـ فرهنگی برای ما در اصل قرار گرفته است كه اگر به آن توجه نكنيم مسير واقعی را گم كرده‏ايم، اظهار كرد: توجه به مسائل دينی ـ فرهنگی اصل و اساس هويت يك جامعه است كه بايد بيش ‏از پيش در دستور كار مسئولان قرار گيرد.


مهدی‏نژاد دهه كرامت را بهترين بهانه برای ترويج فرهنگ ناب اسلامی دانست و گفت: تاكنون اقدامات زير‌بنايی بسيار مؤثری برای ترويج فرهنگ ناب اسلامی شده، ولی باز هم بايد حداكثر تلاش خود را برای ترويج اين موضوع به‌كار گيريم.


وی با اشاره به اينكه ائمه(ع) برای ما نور واحد هستند و بايد برنامه‏ريزی دقيقی برای دهه كرامت و بزرگداشت مقام حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) انجام گيرد، يادآو شد: بيان سيره و روش اهل بيت(ع) در بهترين اشكال هنری می‏تواند زمينه جذب جوانان را به مفاهيم الهی فراهم سازد.


‌فرماندار بشرويه در اين نشست كه با هدف برنامه‏ريزی و هماهنگی جهت هرچه باشكوه‏تر برگزار كردن دهه كرامت تشكيل شده بود، خاطرنشان كرد: تجليل از دختران نمونه در بحث معنوی، اجرای مسابقه‏های فرهنگی حديث سلسله‏الذهب و برگزاری جشن در شهر از اقداماتی است كه در اين دهه برگزار می‌شود.

captcha