کد خبر: 1282944
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹
گرامی

عمل به فرامين مقام معظم رهبری، عامل جلوگيری از آسيب‌های اجتماعی است

‌ دبير ستاد احياء امر به معروف و نهی از منكر استان فارس عمل به فرامين مقام معظم رهبری را عاملی جهت جلوگيری از آسيب‌های اجتماعی دانست و بر توجه به آن تأكيد كرد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، حميدرضا گرامی، دبير شورای ستاد احياء امر به معروف و نهی از منكر فارس امروز چهارشنبه، 13 شهريورماه در نشست فرماندهان بسيج نواحی ‌شيراز و رؤسای كلانتر‌ی‌های اين شهرستان با تأكيد بر ضرورت تعامل و هماهنگی ميان حوزه‌های مقاومت بسيج و كلانتری‌ها گفت: اگر مبنای عملكرد دستگاه‌های اجرايی در جهت فرامين ولايت و مقام معظم رهبری باشد، آسيب‌های اجتماعی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن نيز كاهش می‌يابد.


وی اظهار كرد: در جامعه ما برخی اوقات به‌واسطه بخشی و سطحی‌نگری و نيز غرورهای كاذبی كه به‌ بعضی دست می‌دهد و خود را مبرا از همه چيز می‌دانند، آسيب‌هايی وارد می‌شود كه بلافاصله نگاه‌ها به سمت نيروی انتظامی و يا به سمت دستگاه‌های امنيتی برده می‌شود حال آن‌كه اگر دستگاه‌های فرهنگی، خدماتی و اشتغال‌زايی و ديگران كار خود را بر مبنای قانون، تدابير و رهنمودهای مقام معظم رهبری پيش ببرند بسياری از مشكلات قابل حل است.


گرامی ضمن توصیه دستگاه‌های متولی انجام فريضه امر به معروف و نهی از منكر انجام اقدامات به‌صورت جزيره‌ای،‌ تصريح كرد: به‌واسطه با هم بودن، انسجام، اتحاد و نزديكی با يكديگر نيازهای امنيتی، اجتماعی و معيشتی مردم بهتر حل می‌شود و اميدواريم با طرح تعامل بين حوزه‌ها و كلانتری‌ها شاهد رشد و ارتقاء امنيت همه جانبه برای مردمی باشيم كه ولی نعمت‌های ما محسوب می‌شوند.


وی در پايان ابراز اميدواری ابراز اميدواری كرد: با طرح تعامل و هماهنگی بين حوزه‌ها و كلانتری‌ها بتوانيم در جهت ارتقاء سطح امنيت شهرستان شيراز گام برداريم.

captcha