کد خبر: 1283828
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹
دومين دوره مسابقات سراسری قرآن كاركنان فنی و حرفه‌ای كشور//4 زائری

5 داور ملی و بين‌المللی داوری مسابقات سراسری قرآن فنی و حرفه‌ای را برعهده دارند

مسئول كميته فنی دومين دوره مسابقات سراسری قرآن كاركنان فنی و حرفه‌ای كشور از داوری 5 داور برجسته ملی و بين‌المللی در اين دوره از مسابقات در شيراز خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، مصطفی زائری، مسئول كميته فنی دومين دوره مسابقات سراسری قرآن كاركنان فنی و حرفه‌ای كشور ‌امروز شنبه، 16 شهريورماه در نشست خبری با خبرنگاران در شيراز ضمن تبريك فرارسيدن ولادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه كرامت گفت:‌ در اين دوره از مسابقات 5 نفر از داوران برجسته كشوری و بين‌المللی وظيفه داوری را برعهده دارند.


وی با تصريح اينكه اين مسابقات در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود،‌ افزود: در بخش برادران سعيد طوسی، قاری برجسته بين‌المللی، محمد‌جواد آريايی‌فرد و امير فتح‌پور قاريان برجسته كشوری و در بخش خواهران نيز گنبدی و كسرايی نيز از قاريان برجسته كشوری داوری اين مسابقات را انجام می‌دهند.


زائری از برگزاری محفل انس با قرآن در مراسم اختتاميه اين دوره از مسابقات خبر داد و گفت: در مراسم اختتاميه اين مسابقات محفل انس با قرآن در جوار حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) كه مصادف با شب بزرگداشت آن حضرت نيز می‌باشد با تلاوت سعيد طوسی برگزار می‌شود.


اين فعال قرآنی در ادامه سخنان خود به جايگاه سومين حرم اهل بيت(ع) بودن شيراز اشاره كرد و گفت:‌ يكی از مصاديق سومين حرم اهل بيت(ع) بودن توجه به مباحث قرآنی است كه برگزاری اين مسابقات نيز تأكيدی بر اين جايگاه است.


وی، قرار دادن دبيرخانه دائمی مسابقات سراسری قرآن فنی و حرفه‌ای كشور در شيراز را يك افتخار بزرگ برای سومين حرم اهل بيت(ع) دانست و گفت: مركزيت برگزاری مسابقات قرآن در شيراز خود تأكيدی بر قطب قرآنی شدن فارس دارد.


زائری اظهار كرد: نظم و انضباط مسابقات قرآن فنی و حرفه‌ای در بالاترين سطح كيفيت برگزار می‌شود و از نظر داوری نيز از داوران ملی و ممتاز برجسته كشوری و بين‌المللی استفاده می‌شود.


مسئول روابط عمومی اوقاف فارس با اشاره به رشته‌های اين مسابقات گفت: مسابقات در 4 رشته حفظ، قرائت، ترتيل و مفاهيم ويژه خواهران و برادران در فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود و تمام استانداردهای مسابقات قرآن كشور كه همان دستورالعمل‌های سازمان اوقاف است در آن كاملاً مراعات می‌شود.


وی با بيان اينكه اين مسابقات در دو بخش شفاهی و كتبی برگزار می‌شود، گفت:‌ متسابقات در رشته‌های قرائت و حفظ به‌صورت شفاهی و مفاهيم به‌صورت كتبی با يكديگر به رقابت می‌پردازند و به نفرات اول تا سوم هر رشته جوايزی اعطا می‌شود.

captcha