کد خبر: 1283837
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
جمشيدی خبر داد

ارسال 50 اثر به جشنواره منطقه‌ای «شعر رضوی» در اليگودرز

با فراخوان جشنواره منطقه‌ای شعر رضوی به‌عنوان بخش جنبی پنجمين جشنواره سراسری نماهنگ رضوی(سراج خراسان) ويژه شاعران استان‌های اصفهان، مركزی و لرستان، تاكنون 50 اثر از شاعران اين استان‌ها به دبيرخانه جشنواره در اليگودرز ارسال شده است.



حبيب جمشيدی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اليگودرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر فارسی رضوی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اليگودرز، گفت: اين جشنواره منطقه‌ای 20 شهريورماه امسال با حضور شاعران استان‌های اصفهان، لرستان و مركزی در اليگودرز برگزار می‌شود.


وی با اشاره به اينكه جشنواره شعر رضوی به‌عنوان يكی از برنامه‌های جنبی پنجمين جشنواره سراسری نماهنگ رضوی(سراج خراسان) برگزار می‌شود، افزود: در اين جشنواره اشعار بايد فارسی بوده و قالب اشعار آزاد و بدون شرط سنی است.


جمشيدی اضافه كرد: از بين شاعرانی كه برای شركت در جشنواره منطقه‌ای شعر رضوی اعلام آمادگی كرده‌اند، 15 شاعر برگزيده و در جشنواره سراسری نماهنگ رضوی در خرم‌آ‌باد تجليل می‌شوند.


رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اليگودرز نقش شعر را در معرفی فرهنگ رضوی را بسيار حائز اهميت دانست و افزود: شعرايی كه در حوزه فرهنگ رضوی شعر می‌سرايند بيشتر در قالب شعر سپيد كار می‌كنند كه می‌طلبد شخصيت برجسته امام‌ رضا(ع) و زندگانی و كرامات آن حضرت در قالب شعر كلاسيك نيز بيان شود.


جمشيدی نهادينه‌ساختن فرهنگ اهل ‌بيت(ع) به‌ويژه فرهنگ رضوی را در جامعه ضروری خواند و تصريح كرد: شاعران، نويسندگان، طراحان، خوشنويسان و فيلم‌سازان بايد همت كنند تا زندگانی امام ‌رضا(ع) و مبارزات ايشان در قالب فرهنگ رضوی به نسل نوجوان و جوان جامعه معرفی شود.

captcha