کد خبر: 1283981
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵

آغاز دوره تربيت مربی قرآن در مؤسسه نورالقرآن طه كرمانشاه

دوره تربيت مربی قرآن در رشته روخوانی و روانخوانی سطح 1 قرآن ويژه بانوان در مؤسسه نورالقرآن طه كرمانشاه برگزار می‌شود.



اخضر بشيری، مديرمسئول مؤسسه نورالقرآن طه كرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره آموزشی گفت: دوره تربيت مربی قرآن در رشته روخوانی و روانخوانی سطح 1 قرآن ويژه بانوان از اول مهرماه سال‌جاری در مؤسسه نورالقرآن طه كرمانشاه آغاز ‌شود.


وی اظهار كرد: ثبت نام برای شركت در كلاس‌های آموزشی اين دوره از اول شهريورماه آغاز شده است و تا پايان اين ماه ادامه دارد و شركت‌كنندگان در اين كلاس‌ها با روش تدريس روخوانی و روانخوانی قرآن، شيوه‌های كلاسداری و روانشناسی اسلامی آشنا می‌شوند.







 اخضر بشيری:
شركت‌كنندگان در اين كلاس‌ها با روش تدريس روخوانی و روانخوانی قرآن، شيوه‌های كلاسداری و روانشناسی اسلامی آشنا می‌شوند

بشيری عنوان كرد: كلاس‌های اين دوره به مدت سه ماه برگزار می‌شود و همچنين شركت‌كنندگان در اين دوره پس از گذراندن كلاس‌های نظری بايد در كارگاه‌های عملی شركت كرده و دوره كارورزی را بگذرانند.


مديرمسئول مؤسسه نورالقرآن طه كرمانشاه تصريح كرد: تاكنون بيش از 15 قرآن‌آموز برای شركت در كلاس‌های آموزشی اين دوره اقدام به ثبت نام كرده‌اند و در پايان دوره از قرآن‌آموزان آزمون به عمل می‌آيد و به برترين‌ها از طرف اداره تبليغات اسلامی گواهينامه اعطاء می‌شود.


وی در پايان خاطرنشان كرد: تاكنون به بيش از 30 نفر از قرآن‌آموزان و شركت‌كنندگان در كلاس‌های آموزشی اين دوره از سوی اداره تبليغات اسلامی گواهينامه گذراندن دوره آموزشی اعطاء شده است.

captcha