کد خبر: 1285205
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۲

معرفی آثار برگزيده جشنواره ملی «شناخت اخلاق و آداب رضوی» در استان مركزی

مدير اجرايی جشنواره ملی شناخت اخلاق و آداب رضوی در استان مركزی از پذيرفته شدن 8 اثر در داوری نهايی اين جشنواره خبر داد و گفت در مجموع 169 اثر از سراسر كشور به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شد.








حاج علی‌بيگی، مدير اجرايی جشنواره ملی شناخت اخلاق و آداب رضوی در استان مركزی

عليرضا حاج علی‌بيگی، مدير اجرايی جشنواره ملی شناخت اخلاق و آداب رضوی در استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، از تمامی پژوهشگران و محققانی كه خالصانه و با بهره‌گيری از الطاف امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) اقدام به تحقيق و نگارش آثار علمی مرتبط با سيره آن امام همام كردند تقدير كرد.


وی با اشاره به داوری آثار ارسالی به جشنواره، بيان كرد: 169 اثر از سراسر كشور به‌همت پژوهشگران و محققان به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شد كه توسط هيئت داوران متشكل از اساتيد برتر حوزه و دانشگاه و دارای تأليفات متعدد علمی مرتبط با حوزه دين مورد بررسی و داوری قرار گرفت.


حاج علی‌بيگی اظهار كرد: پس از بررسی‌های دقيق و طی چند مرحله داوری مشترك، نتايج داوری آثار اعلام و در نهايت از مجموعه 169 اثر ارسال شده به دبيرخانه جشنواره 8 اثر به‌عنوان آثار برگزيده جهت شركت در مرحله نهايی پذيرفته شدند.


مدير اجرايی جشنواره شناخت اخلاق و آداب رضوی در استان، ادامه داد: دبيرخانه همايش قبل از داوری نسبت به بررسی صحت و اصالت آثار اقدام و سپس مقالات را بدون صفحه عنوان و ذكر نام، استان، مدرك تحصيلی، سوابق علمی، رشته تحصيلی و ... در اختيار هيئت داوران قرار داده و داوران به‌صورت مرحله‌ای مقالات برتر را انتخاب و بر اساس كدهای ثبت شده به دبيرخانه اعلام كردند.


وی خاطرنشان كرد: به‌منظور حساسيت موضوع، هيئت داوران مقالاتی كه به مراحل نهايی راه يافتند را با دقت‌نظر فراوان و طی جلسات مشترك بار ديگر بررسی و در نهايت برگزيدگان را به دبيرخانه معرفی كردند.


اين مقام مسئول در پايان به ترتيب زهرا قاسم‌‌نژاد، محمدعلی كلهر، علی حياتی، مولود اعظميان‌بيدگلی، رمضان‌علی جلالی‌فراهانی، زهرا خندان، وجيهه صالحی و محمود فتح‌آبادی را به‌‌عنوان برگزيدگان جشنواره ملی شناخت اخلاق و آداب رضوی عنوان كرد.

captcha