کد خبر: 1285872
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

برگزاری دوره‌های علوم قرآنی در مؤسسه فضيلت نور بابل

كلاس‌های آموزش تجويد، روخوانی و روانخوانی قرآن ويژه بانوان به مدت سه ماه آموزشی در مؤسسه قرآنی فضيلت نور شهرستان بابل برگزار می‌شود.



سكينه ميرزا‌پور ارمكی، مدير‌مسئول مؤسسه قرآنی فضيلت نور شهرستان بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبرگفت: ثبت‌ نام كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های تجويد، روخوانی و روانخوانی قرآن از اول شهريورماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز شده است و تا زمانی كه به حدنصاب برسد ادامه خواهد داشت.


ميرزا‌پور ارمكی در اين رابطه عنوان كرد: زمان تقريبی كه برای شروع اين كلاس‌های قرآنی در نظر گرفته شده است اول مهرماه سال خواهد بود اما تا زمانی كه ثبت‌ نام به حدنصاب برسد ادامه دارد.


وی همچنين تصريح كرد: مخاطبان شركت‌كننده در رشته‌های تجويد، روخوانی و روانخوانی قرآن بانوان هستند كه ظرفيت مخاطبان در اين كلاس‌های قرآنی 60 نفر خواهد بود.


مدير‌مسئول مؤسسه قرآنی فضيلت نور اظهار كرد: اين كلاس‌های قرآنی يك دوره 3 ماهه است كه روزهای سه‌شنبه از ساعت 9:30 تا 11:30 برگزار می‌شود.

captcha