کد خبر: 1286290
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹

«فصل نو» از امشب به احيای امر به معروف و نهی از منكر می‌پردازد

برنامه تلويزيونی «فصل نو» كه با هدف پيگيری مطالبات مقام معظم رهبری در زمينه‌های فرهنگی و معارفی به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود، از امشب به مبحث احيای امر به معروف و نهی از منكر می‌پردازد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه تلويزيونی «فصل نو» به تهيه‌كنندگی سيدمهدی قريشی كاری از گروه مستند و اجتماعی شبكه قرآن و معارف سيما بوده كه چهارشنبه هر هفته با هدف پيگيری مطالبات مقام معظم رهبری در زمينه‌های فرهنگی و معارفی به روی آنتن اين شبكه تلويزيونی می‌رود.


اين برنامه تلويزيونی كه شب‌های چهارشنبه از شبكه قرآن و معارف سيما پخش می‌شود، از امشب به مبحث احيای امر به معروف و نهی از منكر با حضور مسئولان اين حوزه پرداخته و اقدامات انجام شده در جهت محقق شدن فريضه امر به معروف و نهی از منكر را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.


در اين برنامه تلويزيونی حجت‌الاسلام والمسلمين سالك، رئيس كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد زرگر، دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر حضور داشته و به بيان مطالبی در زمينه اقدامات انجام شده در حوزه امر به معروف و نهی از منكر پرداخته، همچنين گزارشی درباره فعاليت‌های خود با محوريت امر به معروف و نهی از منكر و موفقيت‌هايی كه در اين زمينه كسب كرده‌اند، می‌پردازند.


بنابر اين گزارش، برنامه تلويزيونی «فصل نو» امشب، 20 شهريورماه از ساعت 22 تا 23:15 با اجرای هادی ربيعی به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود.


همچنين برنامه تلويزيونی «ياد خدا» به تهيه‌كنندگی يونس قاسمی از ديگر برنامه‌های شبانگاهی شبكه قرآن و معارف سيما است كه امشب، 20 شهريورماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين پناهيان به موضوع «اثرات ياد خدا در سبك زندگی دينی» می‌پردازد.


يادآور می‌شود، برنامه تلويزيونی «ياد خدا» از ساعت 19 تا 20 امشب 20 شهريورماه با اجرای محمدحسين صيرفی از شبكه قرآن و معارف سيما پخش خواهد شد.

captcha