فرمانده سپاه املش از اعزام كاروانهای راهيان نور به مناطق غرب كشور در هفته آينده خبر داد و گفت كاروانهای راهيان نور شهرستان املش با تعداد 140 نفر در قالب ۴ اتوبوس به مناطق غرب كشور اعزام خواهند شد.
سردار حسين مصطفیپور، فرمانده سپاه ناحيه املش در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، از اعزام كاروانهای راهيان نور به مناطق غرب كشور در هفته آينده خبر داد و اظهار كرد: اين كاروانها به مدت ۴ روز از مناطق مريوان، بانه، ديوان دره، سقز و سنندج مناطق عملياتی ديدن میكنند.
وی با بيان اينكه طبق سياست استانی، ۱ درصد جمعيت شهرستان املش تا پايان فروردين 93 از مناطق جنگی بازديد میكنند، ادامه داد: سفر به مناطق عملياتی جنوب كشور در قالب كاروان راهيان نور، حركتی ارزشمند است كه انقلاب و نظام را در مقابل دشمنان بيمه میكند.
فرمانده سپاه املش هدف از اين اعزامها را زنده نگهداشتن ياد و خاطره شهدای هشتساال دفاع مقدس، آشنايی نسل نوجوان و جوان با فرهنگ آرمانی انقلاب و دوران دفاع مقدس و همچنين برگزاری اردوی عملی آمادگی دفاعی مدارس در مناطق عملياتی عنوان كرد و گفت: كاروانهای راهيان نور شهرستان املش با تعداد 140 نفر در قالب ۴ اتوبوس به مناطق غرب كشور اعزام میشوند.