کد خبر: 1287263
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۲
امام جمعه موقت كرمان

قبور امام رضا(ع) و حضرت معصومه(ع) موجب بركات زيادی برای کشور است

قبرهای امام رضا(ع)، حضرت معصومه(ع) و احمدبن موسی(ع) بركات زيادی برای كشور ما آورده‌اند و بايد روزبه‌روز شاكر و قدردان آن‌ها باشيم. ‌



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام محمد صباحی، امام جمعه موقت كرمان روز گذشته، 22 شهریورماه در مراسم نماز جمعه این‌ استان ضمن تبريك ميلاد امام رضا(ع)، حضرت معصومه(ع) و احمد‌بن موسی(ع) گفت: اين قبرهای مطهر بركات زيادی برای كشور ما آورده‌اند و بايد روزبه‌روز شاكر و قدردان آن‌ها باشيم.


وی افزود: امام رضا(ع) برای همه شيعيان خود دعا می‌كند و حضرت فرمودند، اگر می‌خواهيد بفهميد ما به ياد شما هستيم، ببينيد شما ياد ما هستيد يا نه و اگر شما ياد ما باشيد، ما برای شما دعا می‌كنيم.


حجت‌الاسلام صباحی تصريح كرد: اگر می‌خواهيد از دعای خير ائمه اطهار(ع) برخوردار شويم، بايد در همه جا يادی از ائمه معصوم(ع) كنيم.


امام جمعه موقت كرمان گفت: امام رضا(ع) قبل از شروع غذا درخواست يك ظرف ديگر می‌كرد و ابتدا قبل از شروع كردن به خوردن کل غذای خود را برای فقير كنار می‌گذاشت در صورتی‌كه ما ابتدا غذای خود را می‌خوريم و ته مانده غذا را برای اصراف نشدن به فقيرها می‌دهيم.


وی عنوان كرد: امام علی(ع) فرمودند، برای زكات دادن شرايطی لازم است و آن هم برخورداری از فيوضات آن است.


حجت‌الاسلام صباحی با اشاره به اينكه هر واجبی دارای اثر است، بيان كرد: پيامبر اسلام(ص) فرمودند، از اين مردم حقوق واجب مالی آن‌ها را بگيريد و با اين كار آن‌ها را پاك كرده‌ايد و تزكيه شده‌اند.


وی عنوان كرد: در هفته گذشته همايش سراسری ائمه جمعه سراسر كشور برگزار شد و مقام معظم رهبری توصيه‌هايی به ائمه جمعه كردند از جمله اينكه، ائمه جمعه خطبه‌ها را به‌صورت كوتاه بخوانند و اين وظيفه ما است كه از فرمايشات معظم‌له تبعيت كنيم.


امام جمعه موقت كرمان تصريح كرد: مقام معظم رهبری در جای ديگر از سخنان خود خطاب به ائمه جمعه سراسر كشور فرمودند، نماز جمعه شبكه دينی و مردمی است و ائمه جمعه بايد سه چيز را مد‌نظر قرار دهند يكی دين، مردم و حكومت كه اين هنر ما است.


حجت‌الاسلام صباحی خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبری فرمودند، نماز جمعه شبكه‌ای در پناه بندهای فردی و جناح‌های سياسی نيست و نماز جمعه فراتر از اين حرف‌ها و مربوط به همه آحاد جامعه است و خطيب جمعه بايد اين جايگاه را فراتر از اين حرف‌ها حفظ كند و هر گروه و جناحی نماز جمعه را نماز جمعه خود بداند و نماز جمعه يكی از دستاوردهای انقلاب است كه هر هفته با شكوه و عظمت برگزار می‌شود.

captcha