کد خبر: 1287747
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

ارسال بيش از 3 هزار اثر به جشنواره رسانه‌های مجازی امام رضا(ع)

سه هزار و 82 اثر به دبيرخانه جشنواره رسانه‌های مجازی امام رضا(ع) ارسال شده است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، سه هزار و 82 اثر به دبيرخانه جشنواره رسانه‌های مجازی امام رضا(ع) ارسال شده است. همچنين مراحل داوری آثار ارسال شده به دبيرخانه جشنواره از سالروز ولادت امام رضا(ع) آغاز و همزمان با سالروز ولادت امام كاظم(ع) از برگزيدگان اين جشنواره در بخش‌های مختلف قدردانی خواهد شد.


اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با توجه به اهميت ويژه استان تهران و قرار گرفتن پايتخت در اين استان در نظر دارد نسبت به برگزاری فصل كرامت و ترويج فرهنگ رضوی از طريق برگزاری كارگاه‌های آموزشی، همايش‌ها و نشست‌های هم‌انديشی به مدت سه ماه اقدام كند.


در فصل كرامت با همكاری رسانه‌های جمعی، نشست‌های هم‌انديشی با موضوع راهكارهای ترويج فرهنگ رضوی از طريق رسانه‌های جمعی برگزار شده و 19 آذرماه مصادف با سالروز ولادت امام كاظم(ع) از سند مهندسی فرهنگ رضوی در رسانه‌های جمعی با حضور مدير عامل بنياد بين‌المللی حضرت امام رضا(ع) رونمايی خواهد شد.


همچنين هيئت علمی جشنواره رسانه‌های مجازی امام رضا(ع) با حضور اساتيد برجسته و اعضای هيئت علمی دانشگاه‌های معتبر كشور تشكيل خواهد شد.

captcha