کد خبر: 1287807
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۳

بيانيه جنبش حماس به مناسبت سالروز كشتار «صبرا و شتيلا»

دفتر امور آوارگان جنبش مقاومت اسلامی فلسطين(حماس) همزمان با سی‌و‌يكمين سالروز كشتار «صبرا و شتيلا» بر پيگرد حقوقی عاملان ارتكاب اين جنايت تأكيد كرد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «المنار»، دفتر امور آوارگان جنبش حماس در بيانيه‌ای تاكيد كرد: عاملان جنايت صبرا و شتيلا هرگز از مجازات گريزی نخواهند داشت و جامعه جهانی بايد عاملان اين كشتار را به دادگاه جنايی بين‌المللی به دليل ارتكاب جنايت جنگی ضد انسانی تحويل دهد.


حماس همچنين از تشكيلات خودگردان و اتحاديه عرب خواست تا ارائه شكايت و درخواست تعقيب جنايتكاران صهيونيست و عاملان ارتكاب اين جنايت و محاكمه آن‌ها در دادگاه بين‌المللی را پيگيری كرده و اجازه ندهند دشمن از مجازات فرار كند.


در اين بيانيه همچنين آمده است كه طرح مذاكرات با صهيونيست‌ها، وقت تلف كردن و تباه كردن تلا‌ش‌های فلسطينی، حقوق و اصول فلسطين، جانفشانی‌ها و خون ملت فلسطين است.


حماس همچنين تسريع در تحقق آشتی ملی و توافق بر سر طرح ملی و يكپارچه فلسطين و هدايت به سمت رفع محاصره نوار غزه را كه اهالی اين منطقه را در تنگنا قرار داده است، خواستار شد.


لازم به ذكر است، در فاصله روزهای 16 تا 18 سپتامبر 1982 (25 تا 27 شهريور 61) اردوگاه‌های فلسطينی صبرا و شتيلا در جنوب بيروت شاهد به خاك و خون كشيده شدن هزاران زن و كودك و پير و جوان آواره فلسطينی توسط صهيونيست‌ها به فرماندهی آريل شارون، وزير جنگ وقت رژيم صهيونيستی و مزدوران وی يعنی نيروهای فالانژ بودند.


در اين قتل عام سه هزار و 297 فلسطينی و لبنانی شهيد شدند. در ميان كشته‌ها 136 لبنانی وجود داشت. پيكر هزار و 800 نفر در خيابان‌ها و كوچه‌های تنگ اين اردوگاه رها شده بود و هزار و 97 تن ديگر نيز در بيمارستان غزه و 400 تن ديگر در بيمارستان عكا به شهادت رسيدند.

captcha