کد خبر: 1288288
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳

تفاهم‌نامه همكاری بين كانون‌های مساجد و نهضت سوادآموزی در ايلام منعقد شد

تفاهم‌نامه همكاری مشترك دبيرخانه كانون‌های مساجد ايلام و معاونت نهضت سواد آموزی اداره كل آموزش و پرورش استان ايلام در خصوص آموزش و سوادآموزی امضا شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همكاری مشترك دبيرخانه كانون‌های مساجد و معاونت نهضت سوادآموزی اداره كل آموزش و پرورش اين استان شنبه، 23 شهريورماه، گفت: كانون‌های مساجد به عنوان محور آموزش‌های دينی و سازنده، نقش بسزايی در راستای ترويج فرهنگ و دانش دارد.


وی با بيان اينكه مساجد جايگاه ويژه‌ای در ميان مردم به عنوان پايگاه‌های مستحكم معنوی، آموزشی و فرهنگی دارد، افزود: اين طرح در راستای تعامل مسئولان كانون‌های مساجد و ظرفيت‌های مؤثر آن در جذب بی‌سوادان و تحقق ريشه‌كنی بی‌سوادی در استان اجرا می‌شود.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور، ابراز كرد: اين تفاهم‌نامه با هدف توسعه و تقويت فرهنگ كسب علم و دانش و به صفر رساندن بی‌سوادی و اجرای برنامه تحكيم سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال با استفاده از ظرفيت‌های موجود امضا شد.


مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام، گفت: شناسايی و معرفی نيروهای واجد شرايط همكاری در برنامه به عنوان آموزش دهنده، شناسايی و ثبت نام بر اساس بانك اطلاعات اسمی بی‌سوادان و آموزش گروه هدف از جمله فعاليت‌های كانون‌های مساجد ايلام در راستای باسواد كردن افراد بی‌سواد است.


وی با بيان اينكه در حال حاضر 220 كانون مسجد در استان ايلام فعاليت دارد، افزود: 140كانون از اين تعداد در مناطق روستايی و محروم استان فعال بوده و بيشتر اين كانون‌ها از فضا و امكانات آموزشی لازم برای همكاری با نهضت سواد موزی جهت فعاليت در عرصه سوادآموزی برخودار هستند.


مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام خاطرنشان كرد: اميد است با محور قرار گرفتن مساجد در بحث آموزش و باسواد كردن افراد، به زودی شاهد جشن ريشه‌كنی بی‌سوادی در سطح استان ايلام باشيم.

captcha