خادمان امامزاده عابد(ع) برادر امام رضا(ع) در مشهد ميقان به مناسبت ميلاد علی ابنموسیالرضا(ع) از اراك به سمت مشهد ميقان حركت میكنند.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، اين خادمان كه تعداد آنها به بيش از 100 نفر میرسد، مسير امامزاده عابد(ع) را پياده میپيمايند و با مداحی و اعطای گل تولد امام رضا(ع) را گرامی میدارند.
امامزاده عابد(ع) برادر امام رضا(ع) است كه بسيار مورد توجه مردم اراك، شهرها و استانهای اطراف است و به گفته علمای منطقه دارای كراماتی است.
آرامگاه امامزاده محمد عابد(ع) معروف به «مشهد ميغان» يكى از معروفترين زيارتگاههاى استان مركزى است. اين آرامگاه در كنار آبادى ميغان در ۱۲ كيلومترى اراك واقع شده و از آثار دوره سلجوقى است. گنبد امامزاده طاق رومى دارد و تمام ديوارهاى آن از آجرند و در دوره قاجاريه مرمت شدهاند.
امامزاده محمد عابد برادر امام رضا(ع) است. مجموعه بناى زيارتگاه، تك اطاقها، ايوانها و صحن روحانى و بزرگ آن پذيراى زائرانى است كه از نقاط دور و نزديك به اين محل مقدس مىآيند. ايام زيارت عمدتاً شبهاى جمعه، روزهاى اعياد اسلامى و ايام سوگوارىهاست.